ny blogg!

nu finns jag istället på : www.ssarabara.devote.se så kika gärna in där :)
men jag kommer fortfarande att ha kvar denna blogg.


som en virvlande storm och en dansande vår.

hejhej!
imorse vaknade jag rätt utvilad vid halv 8. då var det bara att gå upp och klä på sig och sånt innan pappa skjutsade mig till badet eftersom vi skulle ha bad första timmen idag och började halv 9. det var livräddning med boj, tråkigt vare.
tog god tid på oss att duscha och göra oss klara, jag vart tokförvånad över att mitt hår blev så platt när jag blåste det ;o helt sjukt. men det var ju bara bra. glömde mina shorts på badet dock, ett minus för det.
vi gick på subway och några av tjejerna käkade men jag hade verkligen ingen lust att äta något, då skulle jag må illa. så jag och amanda gick på ica och köpte cola & en mentos. bussen mot skolan sedan och ha svenska, hade vikarie och allmänt seg lektion orkade inte göra så mycket. fick sluta klockan 13.10 eftersom vi inte behövde ha någon matte, tacka aina! hem och inte göra någonting, sitta vid datorn och lyssna på musik, har faktiskt börja lyssna på winnerbäck, riktigt bra och hans låtar är så bra! vid halv 5 vare dags att gå och möta michaela och gå mot nordic för träning, ingen jobbig träning vare tycker jag. snarare ganska rolig. hem och käka och duscha sen gå ut en sväng med michaela.
och när jag kom hem hamnade jag här , förvånade?

det finns så grymt mycket vitsippor ute nu.

sov sött !  / sara

vilka ska vinna champions league?

vilket lag tycker du ska vinna champions leauge? manchester united eller barcelona?
jag tycker att manchester united ska vinna för de är nog ett av världens bästa klubblag och har sjukt bra spelare. de har
en av världens bästa fotbollsspelare cristiano ronaldo. hur grym som helst!
det är min åsikt, vad är din ?
kommentera gärna!

men snälla sluta att hålla på, det är bara onödigt.

hejhej!
nu har det blivit dåligt uppdaterat och det är därför att jag inte har haft tid så värst mycket nu på kvällarna, spelade match i förrgår som slutade 2-0 till oss mot matfors. och igår var ja tvungen att försöka att få till prao uppgifterna som ska vara inlämnade imorn. kan ju säga att de inte gick super, är inte klar än så får försöka nu. går ju som de går men måste bli klar snart så ja kan skicka den till min lärare. idag så har det inte varit så värst mycket, klev upp runt sju och fixade allt sånt, ovanligt fort idag faktiskt. sedan mötte jag jennifer och gick med henne till skolan. tråkiga lektioner och fick tillbaka svenska läxförhör: G och ja haha vad ska man säga helt okej eftersom ja glömde bort allt när ja skrev de. fick VG på dramatiseringen iaf,ohyes! sen är jag grymt irriterad på en person, jag fattar inte seriöst hur orkar du hålla på som du gör? ge upp, jag bryr mig inte endåså och om du tycker att jag håller på kan du lika gärna sluta med det själv, seriöst.
på idrotten var vi lata och tog den korta banan på orienteringen sen blev de en sväng förbi preem påvägen tillbaka.
sista lektionen var matte och då fick vi tillbaka våra G prov, hade 20/20.
åka till banken för att fixa id kort och nå internetgrejs när jag kom hem, haha pappa tog världens fulaste bild ;o seriöst ofta skolkortet från förra året. fatta hur glad ja blev när dom sa att man inte fick ha dom.
så ska knäppa kort hos en fotograf ist tydligen, aja.. gick en sväng på gina och kolla sen, men hittade inte de ja skulle ha. får åka till birsta ist. och sen när pappa var klar köpte jag mjukglass med polkaströssel i luckan där mellan guldfynd och väskan , seriöst måste va stans bästa mjukglass!  hem och sen ut med michaela en liten sväng men de regnade så gick hem, nu sitter jag här som vanligt. seriöst jag är beroende, läskig tanke. sitter ju här typ jämt och gör ingenting, letar mopeder men hittar ingen jag vill ha. jobbigt. sen är inte praouppgiften som ska vara inlämnad imorn klar heller, hur ska detta gå. måste ta en titt på den nu och skriva klart!

 bilden har jag tagit i stugan i fjällen.
hare gött ! / sara


du ser den andra halvan av solen som går ner i väst.

hejhej!
just nu sitter jag och lyssnar på lars winnerbäck, har faktiskt inte tyckt att vanlig svensk musik är så bra, men så nu blev det bara så och jag kan ju inte säga att hans låtar är dåliga direkt. han är faktiskt rätt bra!

imorse var jag inte alls pigg på att gå till skolan , nej tvärtom. var supertrött när jag vakna eftersom ja inte alls är van att gå upp typ 7, har ju gått upp tidigast 9 i 3 veckor. eftersom vi haft prao & lov.
men fick gå ändå. gick till skolan med jennifer. massa tråkiga lektioner idag , men son överaskade mig. fick faktiskt VG- på samhälle ( diktatur & demokrati och sånt ) som jag inte alls är intresserad av och det fastnar verkligen inte i mitt huvud när jag läser så imponerad blev jag. fick spanska prov också 18/18 läsförståelse, ohyeah!
haha sen råka vi va på fel ställe hela idrotten så ja. men de va roligare än teori iaf måste jag säga, vi spela fotboll med en boll i gympasalen och greja. ja sen blev de ju som de blev när vi skulle hem. men seriöst hur orkar hon tjafsa. jaja.
hem och sätta mig vid datorn , sen käka och kolla glosorna till provet imorn i all hast innan fotbollsträningen.
mycket seg måste jag säga, hände inte värst mkt mer än att typ passa springa match men typ största delen gick till att snacka. hem och datorn, väldigt ovanligt för att vara mig dårå. duschat precis och strax blir det mer engelska, hyggligt att ha prov dagen efter man vart borta så länge :p självklart, nej usch för engelska, blä.

 usch vad jag saknar new york! för mkt. underbart ställe måste jag säga. ta mig tillbaka ! saknar dej kusin, hoppas du har det bra där borta.

sleep well ! / sara

kan det inte bli sommar på riktigt snart?

hejhej!
ja min dåliga uppdatering under helgen har vart pga att det datorn har varit så seg eftersom jag haft bärbar med trådlöst internet, har inte heller haft någon täckning på telefonen. bu för det.
iallafall så har det väl inte hänt så värst mycket, varit ute och gått och så med mormor och sånt, fikat en hel del har vi också hunnit med, bakade kladdkaka med smält marabou på , yummie. det har faktiskt varit riktigt varmt, underbart! men ändå så gillar jag mest att vara där på sommarn när det går att bada och är grönt ute, mycket härligare.
vi åkte hem vid ett ungefär, lyssna på musik i bilen såklart och sen kom jag hem vid halv 3.  tog en fotboll och gick till baksidan, försökte komma på någon ny fint, men ja än så länge har jag väl inte gjort det.  men ska försöka.
satte mig datorn och sedan gick jag för att träffa michaela, vi var ute en stund och skratta och hade oss, typiskt oss.
iaf vi har alltid roligt. gick in till mamma och satte oss vid datorn. kom väl hem ungefär för en timme sen, nu ska jag kolla mopeder och bilddagboken och får väl se vad som händer sen.

imorn är det skola , fy för de.  men ska vara tacksam för vi har inte varit i skolan på 3 veckor pga praon så ja det funkar väl. men inget jag längtar till , nej usch hatar tidiga mornar, jag är en kvällsmänniska.
  

hare gött ! / sara

RSS 2.0