fyfan vad värdelöst , jag kan ju mkt bättre. vad håller jag på med :o

ahej!
helgen har spenderats på alnö på dagarna , ngn slags smideskurs grejs :p okej var helt okej , men ganska drygt i längden. igår var jag en sväng med elina på birsta , köpte ingenting . sedan var jag med michaela en sväng och gick till citygross , tjock som jag är blev de lite godis. hem och såg keeping mum med mamma och mats. sedan datorn och sova. kurs grejs sen hemma och lata mig och grejer , distriktslagsträning kl 7-9 .
ingen kommentar , fyfan så jävla värdelöst har jag aldrig någonsin spelat , ingenting. absolut ingenting fungerade :/ det som gick så bra förut bara försvann , om jag inte spelar som ja brukar nästa gång vettefan vad jag tar mig till. detta är förjävligt och jag skäms som fan! 
 dåligt less är jag kan jag lova , jag som hade förhoppning om att de skulle gå precis som de brukar , men nää . självklart inte . stendamm i lungorna så ja inte kunde andas och sen vet ja inte va de va som gjorde så att allt gick skit.
men som sagt , nästa gång ska jag visa alla att ja inte är så värdelös som ja va idag , jag kan ju så sjukt mkt bättre!
sleep well cykelställ.

det är svårt att se de positiva i det hela , men än finns det hopp.

tjenamors.
imorse när klockan ringde orkade jag knappt gå upp , jag var bara liksom helt död . även fast jag sov mkt mer än vad jag brukar . det kändes som en halvtimme var en evighet och jag hann med ganska mkt , men så precis innan ja skulle gå till bussen kom ja på att ja inte hade några busspengar så min snälla mamma fick skjutsa mig till skolan.
klockan 08.05 började dagen och det var först so , 2 timmars hål då jag och isabell gick till shell och massa annat, resten var inge speciellt  , tog bussen hem och sen dess har jag inte gjort så mkt mer än att sitta här och om ett tag ska jag dra mig ut mot alnö & blir kvar där till imorn, vara med moa. miss her. även fast ja träffa na i onsdags x)
vi ska väl hitta på lite allt möjligt, träffa nå folk eller nått sånt. men ja känner mig dåligt less på en sak , jag fattar inte vad jag har gjort för fel liksom.. aja.

ha en bra kväll amigos ! ciao!


so of course i miss u and i miss u bad.

helt vanliga torsdag , fast ändå inte. för på so lektionen skulle vi till sundsvalls tingsrätt för att kolla på en rättegång. egentligen skulle vi det förra året men då var vi för stökiga enligt vår so lärare men nu så.
det var våld och hot mot tjänsteman , lite långdraget kanske men kan ju lova att det var mkt roligare än att ha so lektion och idrott. så plus på det. det var ganska intressant endå att titta och lyssna , att få se hur det går till på riktigt och så , om man gör nått fel. så kan ju inte rekomendera att hamna i den åtalades situation. men nu vet man iaf hur det går till på riktigt. ganska bra att veta. efter vi suttit där och lyssnat i en halvtimme fick vi gå ut några minuter då det var enskild överläggning ,alltså då dom bestämde straffet, vi fick komma in igen och höra domen.  efter det drog vi oss in mot staden, jag amanda my isabell skulle på subway , där typ halva stan redan var . men det var gott som vanligt, kyckling och parmesan oregano skare va. sedan gick vi på accent. till ica och bussen mot skolan. pluggade på glosorna och drack fantan som blev över , köpte även nå mintgodis. spanskan var långdragen med inte så mkt att göra och tillslut var det matte ,  tiden gick ovanligt fort. men det var nog för att vi räknade på under hela timmen , chans och risk, tråkigt kapitel som man förstår hälften så mkt av än de andra. hemåt , skönt! titta på tv , sen läste jag lite snabbt sexualkunskap, svenska och spanska . men mer blir det nog ikvl efter fotbolls träningen som slutar 9. idag är det nordic , ohyes!

elina mathilda cornelia , jag saknar er grymt mkt tjejer!
ni är så mkt mera ! ily


den är miiiin.


ursäkta för den dåliga bilden!
yes idag blev denna väska min , den köptes på accent för endast 299 kr.
i love it !  riktigt snygg kan jag lova och passar perfekt!
ett stort plus är att den har axelrem , riktigt härligt!

världens största skämt.

ahej!
dm igår i övik , det är nästan så att man skäms , jag fattade det inte då. fortfarande gör jag nog inte det.
att vi sundsvall ibf kom sist av alla , helt patetiskt egentligen ;o vi trodde seriöst att de skulle gå jättebra men sen bara helt plötsligt , upp som en sol ner som en pannkaka spelade vi om 5/6 platsen , helt oftattbart.
det blev väl då lite depp och så men ja vi hade iaf roligt :) spelade på skyttis , helt klart bäst!
på hemvägen blev de mat på matkompaniet , kycklingrulle som var gigantisk . köpte nå godis på coop med några i laget sedan åkte vi hemåt igen, besvikna var nog den största delen. jag åkte med moss och elina , vi hade inget för oss så gjorde en lek , att man skulle säga så många affärer man kunde i sundsvall & den som inte kunde åkte ut , men det pågick ända tills dom släppte av mig hemma .  haha.
sen tare lugnt och sitta lite vid datorn , inse vad som egentligen hänt.

somnade rätt tidigt , vaknade imorse vid samma tid som vanligt och ja de blev de vanliga , orkade inte fixa håret så blev en knut , as usual typ. skoldagen började väl helt okej , men hyfsat segt.
son var dagens höjdpunkt ; jag & lisa fick mvg på vår muntliga redovisning om fiskenäring , helt otroligt! vart sjukt glad.
sedan bara försvann dagen kändes det som och jag tog bussen hem med tjejerna. gick av bussen med agnes , snackade ett tag sen så var jag hemma. satte mig vid tvn och åt mannafrutti , gissa vad som hände ? joo självklart spillde jag dendär sylten , med bla blåbär på mina vit/blå randiga tröja , favorit från gina. sjukt lessb blev jag då ! hoppas de går bort annars måste jag köpa en ny. satt mig vid datorn och inte gjort så mkt mer , snart blir det innebandyträning i ljusta.

ciao !

allt möjligt.







s 











världens sämsta på att uppdatera , jotack jagvet.

ahej!
det har varit sjukt massa plugg denna vecka ;o
seriöst har nog spenderat största delen av tiden åt so , jag och lisa hade muntlig redovisning om fiskenäring - och de pinsamaste var nog att våran tog längst tid av allt , säkert tjugo minuter och lite här och var blev man nervös och sa fel och sånt , men kan ju hoppas att de var bra iaf.
sedan har vi oxå haft fysikprov- optik. inte mitt starkaste ämne men de kändes som att de gick helt okej. får väl hoppas på det. igår var det so prov - om det miljövänliga landet . man skulle alltså skriva hur landet x kunde bli miljövänligare och lite sånt , om ja ska vara helt ärlig skrev jag bara saker på vissa punkter, men kan ju hoppas att det gick bra.
ovanligt nog gick veckan fort , och det kändes riktigt härligt med helg.
 
det är väl för att jag skulle vara med moa & hilda igår och för att det är dm imorn. var på alnö med moa och hilda , gjorde allt möjligt. var på gården en stund , riktigt dött och gjorde ingenting. sedan hem och tjocka godis och se lite på - rapport till himmlen , och så var ju ingen social förutom dom.. hilda somna sen och ja & moa kolla skolkatalogen och somna later.
vi vaknade runt 10 . kallt som fan vare och jag kände mig snuvigare och konstigare i halsen än dagen före , tack vare att vi hade sovit med öppet fönster , smart ;) men aja vart bättre.
såg massa på tv och snacka och höll på med mobilerna, amerikanska pannkakor till frukost , ohhyes!
fortsatte som förut och hela dagen segade vi och gjorde ingenting , det är faktiskt riktigt skönt ibland att bara ligga i sängen och se på tv , inte behöva tänka på nått annat.
mamma kom vid fyra och vi åkte och kolla bord på mio , sen hem och ja ..

vad har jag gjort sen dess? svårt att gissa , suttit här såklart och snart kommer michaela och elina , då ska vi till citygross och handla massa food och sånt till imorn då vi ska till övik .

nu kommer det lite bilder på allt möjligt.
ciaao!

helt okej , lalala nordic.

ahej!
ställde klockan alldeles för tidigt imorse för att vara helg 07.10 för de va samling 08.05 , men åsså vare ju dags för logica cup i nordic.
började väl sådär , spelade 1-1 mot njurunda . okej jag var inte så bra.
ett tags mellanrum och gjorde inte så mkt , jag och amanda köpte powerking och äpple^^ vi mötte sedan alnö , okej den matchen var vi fakiskt värda att vinna och sen fick dom ett tur mål och matchen slutade 1-0 till dom , otur
lunch, spaghetti och köttfärsås , & chilla och driva runt innan match mot selånger. den slutade mkt bättre, 2-1 till oss efter två snabba mål i slutet. mkt bra jobbat tjejer! efter det stog ja över matcherna mot stöde och ifk timrå.då var jag på läktarna med och michaela och victor. sen kom amanda , min räddning ;) satt där i hundra år utan att göra någonting typ.

hkbk-stöde 0-1
hkbk-ifk timrå 1-0

sista matchen mötte vi sdff , vi var mkt pepp för att ta dom igen och båda lagen spelade faktiskt ganska dåligt den matchen . säkert trötta efter att varit en hel dag på nordic . den slutade 0-0 och ja det var nog mest rättvist.
om ja ska säga de själv så tkr jag att min insats idag var okej. kunde vart mkt bättre. måste träna på en del grejer !

ciao alla fotbollsfaans / sara

braand neww, me like!

 DS_242265_A.tifDS_242265_B.tif

yes , detta är mina nya skor , köpte dom idag på din sko för 249 :)

logica cup 2009.

i nordic hela dan :)

09.00. njurunda svart - heffnersklubban
12.00. hkbk-alnö if röd
13.30. hkbk- selånger fk blå/röd
15.00. stöde if röd - hkbk
16.30. ifk timrå- hkbk
18.00. hkbk-sdff

jag är glad , logica cup :)

ahej!
grymt skönt att de är fredag , less på skolan. trött och de mesta.
dagen gick enormt fort alltså. först började det med so där vi lalala på och sen vare dags för en timmes hål då ja spelade kort med tjejerna & sedan matte , då fick vi våra primprov. hahah usch vilken miss jag gjorde där alltså,pinsamt!
sedan vare rast och lunch , engelska med provresultat ; 18/20 , ohyes!
idrott,världenstråkigaste och sedan väntade jag på michaela i en timme innan vi drog till cityy för att kolla lite , jag köpte en par supersnygga blå/grå tygskor från dinsko för 249 kr :) vi kikade lte mer och grejer sen mötte vi pappa vid blå kiosken och köpte kinamat , mums ! hem och käka , sen datorn .  jag fattar inte , jag blev grymt glad över en grej :)

ja imorn äre ju dags för logica cup i nordic, be there!
 sleep well cykelställ! / sara

ett test, när man har tråkigt.

Tio fakta
1. Hemstad/ort - sundsvall
2. Hårfärg - mörkblond
3. Längd - ca 1.60
4. Frisyr - olika från dag till dag.
5. Ögonfärg - blåa
6. Skostorlek - 36-37 typ
7. Humör -  glad, trött
8. Orientering - va?
9. Civilstatus - singel
10. Vänster eller högerhänt - höger

Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? - jo har jag säkert
2. Tror du på kärlek? - aarå
3. Varför tog ditt senaste förhållande slut? -
4 . Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - inte än så länge
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - troja inte
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - hm .. njae tror inte de
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - nej är jag väl inte.
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - vemvet.
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - kanske de.

Tio saker; Det där eller det här
1. Kärlek eller pengar? - kärlek
2. Vin eller öl? - vetinte.
3. Dag eller natt? - både och.
4. One night stand eller förhållande? - förhållande helt klart.
5. Tv eller internet? - internet <3
6. Pepsi eller cola? - cola :)
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? - hm.. beror på men förmodligen hemmakväll.
8. Färgfoto eller svart och vita? -  i like both.
9. Telefonkontakt eller face to face? - face to face.
10. Bilddagboken eller myspace? - bilddagboken

Tio "Har du nånsin"
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitet ut? - haha nej
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - näe.
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - jaru att jag har.
4. Har du hoppat bungy jump? - nej men skulle vilja.
5. Har du nånsin gjort slut? - nej
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - nej kmr aldrig orka de heller.
7. Har du nånsin önskat någon att göra sig riktigt illa? - njae
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - men nej , tråkigt eller vad
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - vene.
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - jo

Tio ''just nu'':
1. Saknar du någon just nu? - ja att jag gör , ngra st  . spec mathilda <3
2. Är du glad? - joråå
3. Är du fundersam? - lite
4. Är du uttråkad? - ja det är drf jag gör dethär
5. Är du tysk? - nejnej
7. Är du italienare? - inte de heller
8. Är du fransk? - nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - nej aldrig varit :p
10. Gillar du någon just nu? - vetinte , maybe.



underbart, stanna peoples.

ahej!
förlåt för mitt ännu en gång dåliga uppdate, men det är för att på sportlovet hade jag ingen dator halva veckan , dvs veckan i vår stuga två mil utanför åre i häggsjön.
den delen av veckan var super den med , med massa skoteråkning. sjukt kul alltså, älskar't.
det är så härligt att sitta där och susa förbi allting och känna sig frifrifri.
ohyes det var bra! våra tyska grannar har en sötsötsöt bebis som heter freja, helt underbar! , bilder därifrån och vemdalen kmr :)

denna vecka har varit ganska seg, med lite plugg och sånt. har varit allmänt seg och jag har liksom bara glömt att blogga , men nu så är jag back in buissnes, får väl se hur länge de håller ;)
iaf så har vi fått reda på lite prov och sånt oxå:
svenska uppgifter; vg+
so läxförhör ; 38/38
soupppgifter;vg-
 okej , kanske inte världens bästa men jag är grymt glad , spec att jag fick vg+ på svenskan :) det kunde jag aldrig tro om mig själv,troja hoppa runt och tjoa så halva mitt arbetslag hörde de. men så glad va ja.

i måndags vare fotbollsträning på nordic, underbart. det funkade hyfsat.
i tisdags vare bara slappslappslapp. hur skönt som helst.
igår vare dm träning med innebandyn, yes. okej gick väl hyfsat de med om ja ska vara ärlig.
idag var jag på stan en sväng med elina & sedan bara hemma. hade yoga med fotbollen men jag och michaela struntade i det, busigt.
 & istället blev det att jag bakade sockerkaka , som nu står i ugnen och är alldeles strax färdig, mumma!
har precis druckit te oxå ,himlagott. underbart gott!
sedan blir det lägga sig och läsa massa so antar jag och smsa såklart, mobilen finns med jämt haha och det har nog ingen som känner mig missat , jag är fan beroende x)

aja.. hoppas ni fortsätter läsa ;)
sleep well cykelställ ! / sara


at vemdalen , snowboard & skidor.

imorse hade jag ställt klockan på halv 9 , men det snöade , var minus 10 och blåste så vi somnade om ist och vaknade 10 , men det gjorde itne jag. jag smsade med julia som var påväg till fjällen ;) upp och då kolla vi på vasaloppet på tv, inte värst intressant. käkade mat och drog oss mot backen vid 12. hyra skidor till bror och sedan började vi åka. såklart åkte vi till andra sidan där de bästa backarna finns, det var lite snöigt men inte alls dåligt väder förutom att det var isigt i flera backar, inte min favorit eftersom snowboarden hackar då. fikade på toppen och sedan åka igen, riktigt härligt vare att åka för första gången i år, haha dagens vurpa: när jag slant i sörbacken och i den svarta backen då det var så isigt att jag ramlade, annars gick det riktigt bra ;) vid halv 4 åkte vi tillbaka till den andra sidan och sedan köpte mamma liftkort för imorn och tisdag. bort mot skiduthyrningen eftersom vi skulle hyra twintips åt mig, haha lite komiskt men min bror är längre än mig och ändå fick jag längre skidor än honom x). handla mat och vi köpte även filmen timeout 3. direkt när vi kom hem satte vi på filmen såklart. hahah grymt rolig är den kan jag lova, fast ibland äre väl lite udda humor menmen.
ikväll blir det beck på teven och bara ta det lugnt.

ciao!


RSS 2.0