näst sista dagen av 08. ett steg närmare 09

ahej!
som sagt , imorgon är det sista dagen på 08 , sedan 09 , nytt  år.
hoppas 09 blir ungefär som detta år , har varti rätt okey tkr jag , inge större märkvärdigheter vad jag vet förutom att jag fick träffa mathilda i sommras , fick en bästavän ( elina ) & första betygen men oxå ett stort pluus till moa cornelia linda michaela denize ibf nord m.m . inledningen på 09 kan inte bli bättre än att åka på cup med ibf nord :)
kunde verkligen  inte sova igår :/ vetinte vrf men jag har ont på väldigt många ställen , vilket jag haft ett tag & då brukar jag få saker för mej & då blir de omöjligt att sova..
gick iaf upp vid halv 10 , fixade lite & sedan åkte jag med mamma till birsta vid 10 , träffade julia & gick med henne :)<3, köpte ett linne på hm, käkade på donken & hade supeeer nice ! :). 12  skulle hon hem & jag åkte hem , fasst först stannade vi & köpte nå grejs på plantagen & lite småsmällare till imorn då jag & linda ska vara vid majbrasan vid vattentornet , i think.
 sen jag kom hem har jag fixat lite mer låtar till ipoden & gått runt & sjungt med låtarna & med mina koss i lägenheten , ingen var ju hemma så tog chansen för jag sjunger uruselt! michaela kom vid 5 tiden eller nått sånt , vi gjorde inte så värst mkt , pratade. halvglodde på tv & satt vid datorn . hon gick vid sju då jag & mamma skulle äta middag. vid 8 tiden såg vi på mamma mia. den var bättre än jag trodde! iaf sen så har jag nog itne gjort så mkt efter det men nu ska jag vara lite social , vi hörs !    ciao    /  sara

riktigt glad , snart bär det av.

ahej!
det är nu ca 5 dagar till cupen :D yes!
ska bli grymt kul , haha jag & moa ska ju dela madrass oxå. inte mkt sömn där inte eller aa får väl se´;)
aja .. gårdagen spenderade med bästavän på stan, köpte en cardigan på zhara & en tröja på bikbok.
sedan åkte vi hem till henne & aa vi fastnade vid datorn , hon har ju en sprillans ny nice dator.
haha & vid datorn hände de inte så mkt , drog till coop och köpte godis sen hem & se camp rock. jag är ju inget big fan av musikalfilmer men den va bättre än high school musical även fast jag bara såg en halvtimme sen pallade ja inge mer x).
vi satt kvar där & vid 3 tiden när vi hade öppnat fönstret & elina skulle hämta ngt så kom hennes mamma upp & var lite irriterad över att vi inte sov så då gick vi & la oss. fasst jag kunde inte sova :/ vetinte vrf bruka nt va såå men hade typ nå läskiga känsler eller va man säger :p aja .. vaknade vid 11 tiden, datorn . haha & käkade frukost lite senare. mera dator & käka lunch. mamma hämtade mig vid 3 tiden , hem / onoff/ media markt , bror min köpte nämligen en bärbar dator :)
sen sitta vid datorn , ovanligt som ni märker. träning vid tio i 8 . massa snack efteråt om cupen så var inte hemma förrän 21:40 ungefär. lite tv med mamma, duscha & sitta här & gloo , käka macka & snart ska jag nog sova eftersom ja ska på birsta imorn vid 10 , haha kmr verkligen inte orka om. jag ahr lagt mig aaaasent hela veckan , men ikväll fåre bli tidigare.
fast inte än ...       

 ciao !   / sara

löördag , en ganska bra sådan. längtar

ahej!
som sagt så är det inte ovanligt att jag säger att jag glömt att skriva på ett tag, men så är det! jag glömmer ibaldn & även fast jag har tid känner jag ibland att jag inte orkar men nu så.
gårdagen spenderades hemma &  gjorde mest ingenting förutoma att jag var en sväng på birsta med mamma & sen media markt med bror & mamma. kollade lite på körslaget oxå eftersom min musiklärare är med i en av körerna.
efter det såg jag & mamma ngn film med hugh grant som hon ville se , jag vetinte hure stavas.
lirade lite gh på brors rum utan ljud sen gick jag & la mig runt 3 tiden.
vaknade av mobilen vid 10 i 11 , gick upp 11.
fixade & åt lite sen kom denize, michaela väntade vid busshållplatsen.
på stan kollade vi lite & sedan när dom var & solade checkade jag in ett par jeans på flott, really nice ! ett par ljust tvättade cheap monday som jag gillar , köpte dom & bad dem lägga upp dom, när jag provade dom ikväll märkte jag att dom inte alls var lika fina där nere vid foten :( typ konstiga , aja men de är fortf super utom det..
hittade oxå en cardigan & ska köpa en annan jag hittade på zara imorn.
åkte hem med michaela & vid 7 tiden eller ngt kom linda, vi gick ut & åkte nå madrass aktigt i backen utanför mej , haha hade ganska kul. kilade in & åt , sedan datorn . ända till 12 satt vi här , ojojo känner mej ganska nörd nu xd
hon stack hem vid 12 & sen dess har jag inte gjort så mkt.
smakat ; phish food - ben & jerrys
den var väldigt god med chokladglass, kolasås, choklasfiskar , men dock kändes ingen smak av marsmallow tkr jag..
imorgon blir det stan & birsta med bästavän :) måste köpa lite mer kläder på mellandagsrean, fast det är inte så mkt rea i alla butiker men i många  & bla dendär cardiganen , även ngra linnen troja. byxerna är bra ändå hoppas jag annars fixar de sig på nå sätt förmodligen.

längtaaaaar till den 3 januari :D då ska ju ibf nord på paradiscupen i ö-vik , det ska bli grymt kul tjejer & det blir bättre än förra gången , eller hur?

ciao!   / sara

juldagen

ahej!
 julafton igår , jag vaknade vid halv 11 , åt litegrann & kilade till pappa vid 12. vi fick marängsviss & sedan öppnade pappa de paket han fick av mej & bror. efter ett tag tog vi med oss påsarna med våra julklappar ut till bilen , fixade med takboxen & åkte till mamma. då fixade jag mej lite sen kom mats , mormor & janne. runt 3 då kalle anka började kollade vi på det , som jag alltid har gjort , som ett måste ungefär. efter det blev det ensam hemma 4 , fast den va inte alls lika bra som dom andra eftersom det var en annan kevin :( aja .. käkade julbord efter det .. tog ett tag som vanligt & vid sju började vi öppna julklapparna, jag var tomtenisse x)
jag vart mkt nöjd över det jag fick :) vart ni det ?
- röda koss portapro hörlurar
-innebandyfodral ( salming)
-röd adidas tröja
-2 likadan adidas fruity rythm så jag ska byta en
 - puma flowing duschcreme
- massa pengar
-ta hål i öronen ( presentkort)
- cristiano ronaldo affisch :)
- hårnålar
- lite smycken
-skiva & bok
 
aja det kanske inte var så mycket men nästan allt jag önskade :)
efter julklappsöppnadet åkte mormor & janne , då gjorde vi inte så mkt. typ pratade & jag provade mina nya KOSS :D
som jag diggar ! spelade kort med mats ett tag , haha vann ibland. vid halvtvå tiden eller ngt gick jag & la mig. fick en bok av mammas kusin - annefranks dagbok som jag började läsa. faktiskt ganska spännande!
nu ska jag ut & fynda på mellandagsrean , ska köpa massa nya kläääder , har typ inga 

dagen började med att jag vaknade kvarti i ett , haha vet inte vrf & då gjorde jag inte så mkt. vi käkade lunch & efter det fick jag för mig att jag skulle ladda ner massa musik till ipoden så då gjorde jag det & en del blev det.
gick till pappa & hämtade brors mobil som han glömt & vidare till citygross.
haha tjock som jag är köpte vi:
chips
ben & jerrys glass
choklad tomte
ahlgrensbilar
 
aja är det jul så är det.  michaela gick för ett tag sen & nu vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på men lyssnar iaf på ipoden med mina nya koss :) men de vart nå jättekonstigt när jag lyssnade på pussycatdolls - when i grow up :(
men nu är det bra .. konstigt :s   

föresten .. jag längtar sjukt mkt till den 3 januari då ibf nord ska på paradiscupen :) tro mej men i år kmr de gå bättre !

hare bra !   ciao!     / sara

hej idolåk , hej julfton. GOD JUL :D

ahej!
jag och michaela fick för oss att göra ett idolåk , dvs inviga stjärtlapparna vi fick av kennet i julklapp haha :)
det var fett roligt & blöt blev jag, vi åkte i backen utanför mej och redan efter första åket såg jag ut som en snögubbe , det fanns ett litet hopp oxå & tusan vad michaela skrek när hon kom över det xd haha det var kul. sen satte vi oss vid datorn & kolla på folks bdb sen fick michaela hem vid 9 tiden , då vart det en del att göra. jag klädde granen vid halv 10 sen vart jag tvungen att städa oxå för att det vart nå glitter över halva vardagsrummet , funny.
när det var klart bestämde jag mig för att fixa de sista julklapparna med etiketter & sedan blev det till att göra tomtar i cenit lera , haha gud vad mobbad dom blev ! kmr skämmas för jag ska ge bort dom i julklapp imorn , pinsamt.
klockan närmade sig då 12 & jag duschade, nu sitter jag här igen men ska nog snart sova. ska vara hos pappa vid 12 imorn såå blir nog vid 10 jag ska upp men iaf..

god juuul alla som läser ;D
& hare riktigt bra!



ciao !      / sara

det är inte lätt att alltid göra rätt , 1 dag kvar

ahej!
dagen började med att jag vaknade vid 12, drygade lite & senare byggde ajg & mamma ihop pepparkakshuset. haha det såg verkligen helt mobbat ut då vi la på glasyren . helt nerkladdat. menmen.
började baka pepperamintskarameller , riktigt goda!
under tiden då jag bakade knäcken , som blev helt sönder bränd spelade min brorsa typ halvhårdrock eller ngt liknanad e, julstämmning eller vaddå?  jag försökte mig på chokladkola nyss istället & den tror jag att jag lyckades med , det får vi se sen. & nu har hela dagen gått , ska alldeles strax ut & åka stjärtlapp med michaela sen in klä granen & städa mitt rum , blir det ngn tid över spenderas den här eller vid tvn :)
imorgon blir det nog inget bloggandet , alldeles för mkt att göra.


 GODJUL ! :D

ciao!     / sara

måndagar, jullov / 2 dagar

ahej!
som ni märker börjar jag alltid med samma mening , jag vet att det är ganska fantasilöst men aa jag vetinte hur jag ska börja alltid..

ja hur var det idag då? joo som sagt var det sista dagen i skolan , började halv 10 med julshow , den var okej.
efter det samlades vi i klassrummet & då var det dags att få betygen.. sanningens ögonblick, haha nejdå.
jag vart faktiskt nöjd :) fick G i 3 ämnen , bla svenska haha xd sen fick jag 7 VG
kilade ner på stan med michaela & köpte 2 julklappar till elina , det fick bli vad jag hittade & hoppas du blir nöjd elina :)
satt & drygade på en bänk & såg olivia på gina & linda påväg in på veromoda sen så kilade vi till ica för att möta pappa & åka hem, kom hem vid halv 3 eller nått , satt vid datorn en sväng & packade / åkte till mamma & sedan tilllbaka till pappa för att hämta mobilen , haha jag är så bra på att glömma saker . satt ännu mer vid datorn , nörd jag är ! käkade mat & åkte till pappa igen .. haha och hämtade innebandyskorna , vidare till michaela sen till träningen.
började med att resa sargen , sen match mot tränarna , som tog i allt vad dom orkade kändes det som. haha blev typ krossad, på nerjoggen började vi kasta snö på dom & tillsluta låg emelie i snön & alla var ute & kastade snö. jag hade bara strumpor så blev genomblöt , påvägen in tryckte jag ner en snöboll i mickes tröja , hahah.
har precis duschat , är ju ganska seg , ingen nyhet :p
nu ska jag kolla lite mer på datorn.
 
föresten .. om två dagar är det JULAFTON :D
ciao !     / sara

nu är det inte långt kvar.

ahej!
som sagt spenderades gårdagen hos bästa elina i skönsmon , roligt hade vi som vanligt & vi gjorde väl inte så mkt speciellt :) vi somnade vid ett ngn gång & sen vaknade vi vid kvarti i 10 , fixade och käkade lite sedan bar det av mot birsta fast först stannade vi på ngn djuraffär , hennes farmor skulle köpa lite grejs till hennes cockerspaniel valp , den är uuursööt :) väl framme i birsta rusade jag & elina runt på nästan alla affärer på hela birsta kändes det som fast ändå hittade vi inte det vi sökte direkt utan det tog ett tag men jag köpte :

- pumastrumpor till pappa
- nagellack till mamma
- hemligt till elina :)
- tröja till bror

och så käkade vi lunch på donken såklart & vi kikade runt en del & jag hejade på olivia oxå som satt & käkade på köket när vi åkte upp mot monki :) vi åkte hem vid lite efter 4 & då kilade jag hem, lämnade grejerna hemma & kilade iväg mot agnes. mötte denize & sedan mot agnes , när vi kom käkade vi tacos , mums !  michaela kom oxå och efter vi ätit gjorde vi inte så mkt , typ datorn & lite sånt.
såg på bring it on. all or nothing. och sedan hade vi sjukt kul :) var tyvärr tvungen att gå vid 11 :/
men nu ska jag kika runt lite till men sedan blir det till att fixa med de sista tomtarna & julklapparna.

ciao !    / sara

100 mil, 2 helt olika delar av sverige

 så långt är det mellan mig & mathilda , önskar att det var närmare , saknar dej så sjukt mkt kan jag lova , synd att jag inte ska fira jul i skåne så får väl satsa på att träffas i sommar ist , & det ska bli av ! :D
klart vi träffas inte så ofta men jag känner att jag kan lita på dej & prata med dej om allt , vilket du kan göra med mej oxå såklart. minnena jag har med dig kmr alltid att finnas kvar och jag lovar att det ska blir fler för ingenting kan förstöra vår vänskap hoppas jag! jag kmr alltid att finnas för dig mathilda johansson jag älskar dig ! <3

inte idag , på måndag

a hej !
vaknade imorse vid sjutiden & tänkte yes sista dagen i skolan , men så är det inte. vi slutar på måndag istället , säkert enda skolan på hela jorden, förmodligen.  självklart.

såå idag var det alltså en till dag med elevens val & det var läsning med emma som stod på schemat , dagen gick ovanligt fort , fortare än vad jag trodde eftersom man bara satt som uppslukad av en bok hela tiden, jag läste ngn jag snabbt tog med mig hemifrån. slutade vid 1 & då tog jag bussen med denize & natali hem.
självklart så satte jag mig vid datorn med pepparkakor & björnbärsdryck (y)  kolla runt lite & sen så vid kvarti 3 skulle bror ha datorn så då passade jag på att fortsätta med julpysslet jag började med igår.
köpte nämligen :
- ett kitt som man kan göra 12 tomtebarn från panduro
-
tre leror i svart,rött & vitt från panduro
 
men det var för lite av det man gör tomteluvorna av så jag måste köpa mer ..
ikväll vet jag inte vad som händer det får vi se , just nu sitter jag iaf och gör ingenting & väntar på att elina ska svara på mobilen , som hon inte gör.  till middag blir det tacos , mums !  senare blir det  kanske till att hitta på ngt eller så blir det bara att vara hemma & chilla .. typ se på tv & vara social på telefonen som jag mestadels är haha xd

ha det!    / sara


fotboll

idol <333  idol <3

                     cristiano ronaldo , världens bästa! 

elevensval .

a hej !
 
som sagt har det inte varit så mkt bloggande nu på ett tag & det har varit pgaa massaa saker men har inte heller tänkt på det.. aja det ska det ändras på och i veckan har jag faktiskt förutom skolan
 
- spelat futsal match ( 3-0 till alnö , tyvärr men dom var mkt bättre än oss ! )
- tränat ( innebandy)

i veckan har vi haft elevens val , heela veckan, 5 dagar , 1 dag kvar.
fast tyvärr slutar inte vi imorn utan på måndag , då vi får betygen :)

ajaa .. har inte haft så mkt att göra i veckan eftersom vi fick typ välja nästan sist så vi fick mest tråkiga saker.

har haft simning med klassen i måndags & klädsim i onsdags , haha ganska kul ändå :p
 har haft eget arbete , eu moppe grejs , eget arbete &

idag  uteliv på norra berget , fast de var inte så farligt , var ganska myysigt , gick typ en timme runt hela norra sen grilla korv & pinnbröd & fika , spela spel & skratta & sen gå hem .. det har varit min dag än så länge, men ska kanske med agnes till birsta en sväng oxå , ska nog kolla på lite julpyssel grejs som jag kan göra & ge bort .

juust det .. mindre än 1 vecka kvar till jul och jag är nästan klar med alla paket som mina nära ska fåå , myys.  årets julafton ska spenderas i lägenheten med mamma,bror, mats,mormor & janne.

nu ska jag fixa lite , tjingeling !      / sara

en helt vanlig tisdag

tjaa!

var ett tag sen men har haft en del att gööra
nu äre ju såhär att det snart är jul & det tkr jag är myyys :)
fast dedär med vad jag önskar mej är inte riktigt klart men nästan..
aja .. dagen börjades med handledartid & sen bild , inget speciellt.
på musiken såg vi på massa tecknat , kalle & mussepigg (y)
prov i matte efter det , suck men fick 18/20 :)
hahaha sen efter det ngn gång vart det strömavbrott i hela skolan x)
såå det gick inte så bra att ha så seriösa lektioner var mest annat.
kila hem & sätta mej i soffan för att försöka plugga lite innan fotbollstränignen i hedbergska , vette tusan vrf men denhär gången gick de inte bra så jag vet inte om ja får spela i helgen :( , ni kan ju gissa hur det gick sådär så det blir mera plugg efter att jag duschat & ätit. imorn kör vi på med b-delen , ska klara vg har jag bestämt
i övrigt så tror jag seriöst inte jag orkar bodypumpen imorn & ingen av mina kompisar ska gå .

hejsvejs ! :)

torsdag , pluggapluggaplugga!

ahej!
ett tag sen nurå , har glömt & aa bara helt enkelt inte orkat vissa dagar .. men nu så :)
veckan har väl vare okej med skolan/ prov i engelska , gick väl okej & sen träningar som vanligt.
igår vare bodypump på morgen , börjar bli riktigt less på de! fast aa
sen fick vi reda på spanska provet , blev rätt missnöjd över alla små slarvfel så ja endast fick vg- .. menmen hoppas ändå att det blir ett vg i betyg.

dagenss: leggins, tröja ( usa) kofta( gina)

 svenska första timmen .. nå diskussions grejs, sen vare kemi , haha riktigt kul med labba! :)
skulle prova 9 olika livsmedel om de var sura,basiska,neutrala
idrott , beep testet , jag är så less på mej själv , fick nå håll grejs såre gjorde jätte ont ;o
så var tvungen att sluta vid level 9, aja för er som inte vet jag beep test är så är det ett slags konditionstest där man springer fram & tillbaka mellan två koner på 20 meters avstånd , + att det är på tid oxå
lucnh & sen spanska , rita en egen spansk karta , hann nästan färdigt

nu har jag sutte här ett tag & om tjugo minuter ... ska jag plugga so!
har prov om industriella revolutionen imorn , & kan ju inte värst mkt .. like always
menmen .. ska väl plugga mesta delen av kvällen antaligen,
finns på mobilen!      / sara

RSS 2.0