det kan inte börja bättre ,vemdaaaleeen :)

ahej!
vaknade imorse vid 9 tiden eftersom det var samling klockan 10 på höglunda, dags för match mot matforsss.
segade på och mamma skjutsade dit mig vid kvarti. träffade amanda , & isabelle som skulle titta på.
vi hittade de andra och drog oss mot omklädningsrummet, byta om och pepp!
ner och värma upp, kändes faktiskt riktigt bra redan då. alva dök upp innan matchstart.
klockan var dags för matchstart 11.00.  spelet var väl lite fram och tillbaka den första perioden och matfors tog ledningen med 1-0. I andra perioden hade jag och alva ett anfall med bra passningsspel som ledde till att jag gjorde mål ;)
sen blev det snabbt 2-1 till matfors. vi kvitterade genom michaela och sedan blev spelet mkt bättre och vi var med i matchen igen , de tog ledningen med 3-2 igen och sedan kvitterade alva till 3-3 och nu var det peppp!
vi hade inget att förlora och körde på och det ledde till att jag kunde spela in slutresultatet , som blev 4-3 till oss. i säkert 20 sekunder gick jag fram och tillbaka i hörnet så att de itne skulle kunna ha chans att göra mål , och jag höll i bollen tills de va 2 sekunder kvar , men då han de inte anfalla så det slutade med seger för oss ;) riktigt riktigt sköönt!
sedan åka mot handelshuset och köpa skidhandskar, blev tumvantar för min del. hem och käka pizza , ohyes onyttigt jagvet. försöka börja plocka fram grejerna som jag skulle ha med mig till fjälleen ^^ vi hämtade min väska och mer saker hos pappa och tillbaka och packa ihop allt och fara ivääg. vi åkte vid 3 tiden och ja mitt tidsfördriv var väl att lyssna på ipoden med koss och smsa (: stannade i ånge och käka mat . framme vid 7 tiden & mest tagit det lugnt sen dess , finns inte så mkt att se på tvn så det blev melodifestivalen , ingen stor favorit men ändå.
imorn blir det skidor at vemdaaaleen såklart ;) usch vad bra . nästan för bra. ska åka bräda och skidor för första gången i år ^^ får väl se hur de går, går nog bra hoppas jag.

ha en kväll gott folk , ciao !

ni har redan hört mina dåliga ursäkter om mitt bloggandet , det går inte att förneka.

jag har sagt det alldeles för många gånger och jag håller det ändå inte , jag hinner liksom inte med att uppdatera varje dag. fast jag har tiden men jag vetinte vad som gör så att jag helt enkelt glömmer det.
okej.. gårdagen var väl inte värst speciell, inget speciellt att nämna med än att vi tog oss till härnösand för att spela match mot just ibc härnösand, matchen slutade lika och jag spelade förjävligt dåligt. riktigt  pinsamt!
det blev 4-4 men jw var bra och gjorde 3 mål och alva gjorde ett mål , congratz :)
idag började vi med svenska , vi skulle ha diskussion om filmen & boken sandor slash ida, okej jag hade knappt tänkt över vad jag skulle säga så jag babblade på , får väl se hur de gick me de. därefter sexualkunskap. inget speciellt.
so, drygt ! vi ska börja med ett arbete som man antingen gör ensam eller 2 & 2. det är om miljön och jag ska vara med lisa. lunch , idrott på balders,hallelulja! vi hade handboll zZzZzzz. spanska , var i datasalen och drygade & tillsist matten, inte värst ansträngande. följde med my och lisa till sjukhuset igen för att träffa natasha, som idag mådde bättre. vi gick till ngt rum med bla wii och ps samt dator , vi var bara där en snabbis sedan gick vi till hennes rum. haha tjocka choklad och tv , we like! tur att det var bättre med na ! mamma hämta mig vid 5 , sen sitta här ett tag och vid halv 7 gick ja till lisa, vi tränade en sväng på son, sedan körde vi buzzzz. hahaha jag fick bara 100 första gången (y) var lite oseriös ett tag ;) sedan gick det bättre, skulle spela guitar hero men ena gittaren funkade ej så vi kollade son och sen såg vi på ; sveriges sämsta bilförare eller nått sånt hette de . det var askul , vissa var totalt värdelösa x) gick hem vid 9 och åt lasagne och äppelkaka. sen dess har jag suttit här och nu ska jag lägga mig och läsa på so;n.

I  don't thin that I'd come here tonight
 meet someone like you
start feeling the way i do
seems like we know each other
most of our lives
after one conversation
this must be right.     

brandy-full moon.

sleep well cykelställ ;) / sara


veckans bästa skoldag enligt mej.

dagen börjades med seghandledartid som gick åt ingenting, sedan 2 timmars slöjd , yesyes snart är jag klar med lapptäcket som jag ska ge till lilla söta kusin elsa :) rast ett tag sisådär och lunch, italensk soppa och bröd , ingen sådär jättehitt..  sedan hk , en av dagens favoritlektioner. vi skulle laga fisk med panering . sås & potatis.
jobbade med linda & denize , gick väl helt okej. haha förutom att jag tappa potatisen i diskhon med diskmedel (y) sen sköljde jag ju den & alla andra såklart, jag höll på att pajja ett glas , och denize råka pajja en skål , så lite kul var det ;)
menmen.. dags för tråkengelska , prov. jag är ju jätteeesmart 8-| haha inte , blandade ihop chin och cheek , haha är ju fan värd ett diplom. sist men inte minst fysik, dags för labb med lasergrejs , var med lisa,amanda och my och vi hann inte klart med alla , bra jobbat (y). tog bussen till stan för att vi skulle hälsa på natasha på sjukhuset, vi köpte choklad, jag köpte två euroshopper choklad oxå haha. som är hennes favorit och sedan bussen mot sjukhuset. självklart är ju barn avdelningarna och de längst bort , så genom halva sjukhuset typ , sedan satt vi där ett tag och så . det verkade vara bra med henne iaf =) sen så kom mamma och hämtade mig my lisa. så nu har jag suttit här ett tag , blir väl till att byta om innan fotbollsträningen. michaela hämtar mig ich en halvtimme, får väl se om det blir ngn dagens kennet idag ;)


ciaao!

lånetelefon.

hej.
aa nu äre ju såhär att min mobil har haft nå fel , kameran har varit jättekonstig sen i sommras så igår åkte jag och mamma till birsta och lämnade in den på telenor innan träningen , fick en übersnygg k610i (y) noot.
jaja det funkar ju iaf , men problemet är ju att jag knappt har nå nummer , och så har jag skämt ut mig totalt , hela kvällan och fram till imorse har jag skickat till ngn random person , inte moa som jag trodde det va. usch vad pinsamt x)
menmen.. det funkar ju, det är ju bara 2 veckor jag ska ha den.


veckans inköp.

igår , söndag. efter matchen tog jag bussen från bosvedjan med lisa till stan, var där vid halv 2 tiden.
gick på de flesta affärer som finns kändes det som , nuförtiden är det sällan man hittar något. helt otroligt tkr jag som alltid handlade kläder förut handlar nästan aldrig det längre.det känns nästan som man inte har nå kläder att ta på sig även fast man har nästan hela garderoben full så är det med kläder man inte vill ha längre.
men vi hade roligt också kan jag lova ;) många skratt =)
vi for hem vid 4 tiden och då hade jag två påsar och lisa en. det blev två fynd för mig :

- vita tygskor från hm , 98 kr.
- en blå/grå cardigan från ginatricot, 249 kr.

heeelt galen i den tröjan alltså , den är grymt skön ;)
jag hittade också en blå/grå randig , t-shirt/tunika på gina , fast den fanns bara i m så jag måste kolla ngn dag på birsta , det är ett måste :)

i lördags hade jag så tråkigt så jag gick ungefär en timme själv på birsta , då köpte jag ; en blå/vit randig tjocktröja från vero moda , 199 kr. hur skön som helst !

som jag längtar , en veckaaa.

okej jag måste börja med att erkänna , jag är ingen bra bloggare. ibland orkar jag bara inte med det eller så glömmer jag bort de. men för det mesta så , jag ska försöka skärpa mig , får väl se hur det går.
 
i alla fall , så känns det riktigt skönt! bara 4 dagar kvar med lektioner , sedan lov i en vecka. åka massa skidor och skoter. usch vad härligt! det kan inte bli bättre , och just nu vill jag bara att denna huvudvärk som jag haft i typ 1000 år ska slutaa , för det är riktigt jobbigt kan jag lova. men nog om det , dagen har väl varit helt okej med massa lektioner som vanligt. det gick väldigt fort och det var väl inte värst ansträngade , skönt de. något trött är jag oxå så lika bradee.

gårdagen börjades med match som sagt , klockan halv 11 , yesyes. tyvärr hade vi helt okej spel men det var väl haga som hade lite mer flyt i anfallen . matchen slutade 6-1 till dom , men vi var faktiskt värda att inte förlora med så mkt.
 sedan pratade jag med linda sjödin en stund om allt möjligt :) stackarn som har infektion i knäet :/
hem och duschaa och äta.

senare , närmare bestämt klockan 6 vare dags för fotbollsträning i nacksta. okej det kunde gått bättre men jag har inte tränat på 100 år och märker att det finns en del att träna på.. typ dribbla , passa skjuta .. det mesta vill säga..
aja haha var roligt som vanligt , michaelas skratt går inte att undgå ;) haha massa skoj.


 ikväll är det dags för träning med kära ibf nord & idag kmr alva och ska provträna med oss , kulkul =)
lateeer , plugga och sånt. smsaaa

ciao! / saraa


kan det inte alltid vara så.

ahej! okej nu ska jag inte börja ursäkta mig för mitt dåliga bloggande, men .. det är ju så att jag har haft massa plugg i so och igår orkade jag bara inte liksom.. nog för att min fredag var ganska händelselös så blev de aldrig ngt av ..
så idag hoppas jag att ngn skulle vilja hitta på ngt så jag slipper göra ingenting som vanligt.
än så länge har inget speciellet hänt , längtar till imorgon , match för ibf nords del. men det finns ett minus , behöva gå upp så tidigt , det är typ samling vid halv 10. jaja vad gör man inte för det man tkr om .
och jag hoppas på att det kmr gå bättre än vanligt , jag blir så less på min kondition, ibland orkar jag hur mkt som helst och ibland är jag bara helt död , usch det är jobbigt!

vad är det för fel.

som sagt så har jag just nu två probleeem,
1: jag har ngn konstig huvudvärk , väldigt skum som jag haft ett tag ...
2: äsch inget viktigt men ändåå , rätt irriterad på en grej. vrf ska de alltid bli jag ?
så lessss.. pallar inte bry mig.

dageen började med att jag började vid 10 , yesyes mitt idrottsval var inställt. skönt de!
tog bussen med michaela från bosvedjan och sedan träffa tjejerna på skolan & dags för kemi/biologi ( sexualkunskap)
såg på ngn film och sen vare slut. nu var det so. skulle lämna in G uppgifterna + bilderna , okej vart väl inte helt nöjd men får väl duga, sedan skulle vi sätta ut stora städer i sverige,norge,finland,danmark & island & massa sjöar åar och sånt. jag jobbade med my och lisa , funkade brare!  lunch , det var fisk.
spanska , hände nästan ingenting tiden bara försvann och till sist var det dags för andra delen på primprovet, nervös var man men det gick rätt bra tror jag , mobbad jag är var kvar sist av alla eftersom jag ville kolla satt ja skrivit rätt..
kila hem och sedan har jag suttit här & försökt med VG/MVG uppgifterna , okej har inte hunnit med så mkt på dom men ska ju först på birsta en sväng med lisa imorn sen plugga så då ska jag göra massor, har ju ingen träning så blir so helaaaa kvällen. men nu ska jag göra ngt annat och fixa inför innebandyträning.

ciao!

en kortis.

förlåt för mina dåliga uppdateringar.. men det är så mkt som händer , speciellet med skolan. massa prov och sånt som tar min tid, och att träna såklart ;) nu sitter jag med en so uppsats med G frågor som ska va inne imorn , ska strax skickas till min lärare ,sedan ska jag nog fixa och börja dra mig mot min sköna säng :)
hade primprov idag & engelska , gick som de gick.
sen pluggg heeeela kvällen och är klar nu , yes :)

GODNATT ! :D


skoter för heeela slanten.

i fredags vid halv 10 nått kom vi fram till stugan efter ungefär 4 timmar i biil.
kan ju lova att jag vart överlycklig att jag har täckning , annars hade det varit förjävligt. min mobil följer med överallt såklart! haha.  vi fixade litegrann & sen la vi oss vid tolv , en grym skillnad ! hur tyst som helst & de blir mörkt mkt tidigare.
vaknade vid halv 11 nått sen iväg på skotertur till liderna med pappa & bror.
vi hade med oss choklad & nått varmt att dricka. jag & bror fick köra lite när vi var framme , gasa påå såklart!
var hemma ngn gång vid 3 tiden & då var en av våra tyska grannar med deras dotter hos oss , hon var urgullig :) bara 5 månader.. var ute ett tag sen , skulle åka trickskidor på deras lägda men det gick inte för vi hade för stora skor (y) så de blev stjärtlapp ist , haha var riktigt kul , sen begravde jag bror i snön så man bara såg munnen.
äta mat & tare lugnt , försöka med son. kan ju gissa hur de gick. kort resten av kvällen.
imorse vaknade vi ungefär samma tid , käka frukost & tog de lugnt , sedan bar det av med hela gänget mot hästfjället,
 men efter en del fastnande och dåligt väder vände vi och åkte till äggsjön ist , där jag & bror körde massa på isen medans pappa & malena grillade hamburgarna. satt i snön med varm oboy, mums !
efter vi hade ätit tog jag fram kameran & knäppte lite naturbilder , som jag lägger in när jag kmr hem .
när vi skulle åka hem krånglade vår ena skoter , panthern. men tillslut fick vi igång den. så åter påväg med bensinlukt & snabbfart. det är bara för härligt att åka skoter!  kom hem för bara en liten stund sen så nu ska jag ta det lugnt och snart ska vi till molly och hämta snobben ;) efter det ska jag laga maten , & försöka med matten & son. tyvärr !


åre here i come.

som ni kanske märker så sticker jag pappa bror & låtsas mamma till åre imorn, ska åka massa skoter :)
härliigt de , så blir nog inget bloggande för min i helgen, eller vem vet.
kommer iaf hem på söndag kväll ngn gång & min mobil har nog ingen täckning för jag har telenor :s


linda sjödin 15 år

för det är ingen vanlig dag det är lindas födelsedag , hurra hurra hurra!

grattis till innebandy & fotbollsfantasten linda sjödin på 15 årsdagen :D

 tyvärr funkar de inte att lägga upp bilden :(


sidsjön, även kallat sidlake

som sagt så hade vi friluftsdag idag på sidsjön.. jag åkte dit med natasha isabell linda. det var 17 minusgrader ute ;o
kom fram vid 10 sen leta upp de andra som vi hittade i pulkabacken , men såklart hade ingen lust att sätta på sig hjälm & åka så vi hade snölek ist, men innan det var jag tvungen att byta skor , jag bytte till ett par tyg cheapmondayconverse , md 3 par tjocksockar , apkallt;o sen tog jag av mig ett par & då blev det varmare , skumt ;o  jag my linda amanda natasha lisa isabell körde rugby med en snöklump, haha det var faktiskt ganska kul & man låg mer i snön än man stog upp x) men kul var det man blev ju varm av det , trodde jag skulle frysa ihjäl där ett tag ;o vi fikade massa oxå , varm oboy & kakor (a) jag & linda hämtade korv & festis vid grillen vid värmestugorna , korven var äcklig :s tillbaka till de andra & fika lite , höhö gjorde nog de mesta av tiden. men vad skulle man annars göra , efter tre timmar ute i kylan tyckte maria ( solärare) att vi borde få åka hem så sökte upp handledar lotta & sa att vi ville åka hem. det fick vi oxå . klockan var typ halv två då isabells mamma hämtade oss & vi åkte hem , smart som jag är så glömde jag ju självklart nyckeln så pappa fick komma hem x) hoppa i varmtbaad , skööönt kan ja lova , riktigt frusen var man.
nu så ska jag väl börja fundera ut vad jag ska ha med mig till stugan , ska åka dit imorn & åka skoter :)
sedan blir de väl plugga lite på so;n , synd att jag inte kunde gå på birsta med ngn :/

ciao!


long time ago.


bilden är sen paradiscupen. foto; moasedin <3
nu var det 1 månad & 3 dagar sedan vi kom hem från paradiscupen.
det var sjukt kul ! fast vi har ju för det mesta skoj tillsammans.
ibf nord.

dåligt less.

i lördags var jag med agnes & linda , hos linda. vi hittade på massor & det var riktigt roligt :)
vi somnade vid halv 5 ngt & klev upp vid lite efter 10 , åt frukost & vi halv 1 kom mamma och hämta mig för de va samling på nordic halv 2 , match mot risne. matchen slutade 1-0 till oss , mål av bella :)
kvartsfinal mot sdff , matchen slutade 1-0 till oss , mål av emelie :)
semifinal mot krockom/dvärsätt slutade 2-0 till dom , samma lag som vi åkte ut mot cupen förra helgen. men bra spelat på cupen tjejer ! 
michaela & jag drog oss mot citygross, köpte energidryck. mot höglunda.
match mot skönsmon , tyvärr. men det var bra spelat tjejer, vi försökte ju i allafall , vi var ungefär 9 pers + målvakt? sprang som en tok & kändes som jag inte gjorde något rätt , men skönsmon hade det lilla extra och det slutade med 5-1 till dom,elina var super i mål!
kände direkt efter det att jag började må dåligt , bli hängig & få ont i huvvet , säkert för att jag tränat på så länge även fast jag inte har varit frisk .. så imorse vaknade jag vid sju , men kände att jag inte orkade gå till skolan. hade fortfarande ont i huvudet och sånt. jag skolkade inte om ngn tror de !  så jag har legat vid tvn hela dan & inte orkat göra så mkt , så blir det väl resten av kvällen också antar jag ..

ciaao.


heffners- umeå

matchen slutade 2-1 till umeå.
det började bra och matchen var väl helt okej.
jag spelade väl sådär , kunde vart mkt bättre!  det andra målet var otur , lite missförstånd, men det gör inget tjejer ! kom igen & ta remsle ikvl, själv blev jag inte uttagen..

i missyou.

saknar dig gums !
jag saknar dig sjukt mkt mathilda! det var i sommars som vi senast träffades , sjukt kul hade vi.
hoppas vi träffas i sommar igen , lr aa det ska vi , eller hur ? :)<3
hursomhelst.. så är denna tjej sjukt underbar på alla vis jag finns alltid för dig sötnos, & aa som ni ser är hon sjukt fin oxå! det känns absolut inte som vi bara känt varandra sen kreta 06 , känns som mkt längre.
jag är väldigt glad för att vi har hållt kontakten , du bor trotsallt typ längstner i sverige & jag 100 mil därifrån.
jag hoppas verkligen att vi kmr vara vänner låångt framöver, för jag vill verkligen inte mista dig.
jag älskar dig mathilda johansson , föralltid bby? <3

cristiano ronaldo.

saknar dig sötnos! 
grattis i efterskott cristiano ronaldo dos santos aviero.
snyggingen fyllde 24 år igår.

riktigt härligt , det blev inget fiasko.

 ahej! 
dagen har spenderats till största delen hemma, förutom skolan då. men det är ju ingen nyhet.
började med so(geografi) 2 timmars hål, svenska,engelska, idrott, matte.
jag orkar inte säga vad som hänt på lektionerna men det är det gamla vanligaaa.
sedan dryga hemma ett tag , vid halv 6 åkte vi till pappa & skulle hämta min tröja till fotbollen, men den fanns icke där så då åkte vi mot nordic. samling, matchstart halv 7. vi mötte matfors 95, okej matchen var väl rätt jämn sisådär & vi vann med 2 mål , jag gjorde båda målen. annars var det väl inte så bra spelat av mig men det kändes helt okej var ju år sedan jag spelade match förutom futsal..
sen dess har jag inte gjort så mkt märkvärdigt, jo fixat fler brandy låtar , hon är grym ! :)

nu ska jag nog hitta på ngt men såklart finns jag ju alltid på telefonen.
imorgon är det  match 13.30 mot ifk umeå i nordic.
at 21.00 är det match mot remsle i nordic.
ciaooo!

pics

moa bäästa
här har vi fröken moa sedin :)<3

jag & bästavän jag & bästavän elina hedberg.

jag..  


sleep well cykelställ !    / sara


mcdonaldscup.

imorn drar macdonaldscup igång , heffernersklubban f94 är såklart med ;) kom igen nu tjejer!
fredag ; heffners - matfors 95 ,18.30 i nordic
lördag ; heffners -  ifk umeå , 13.00 i nordic
lördag ; heffners - ramsele , 21.00 i nordic

i'll be right here with you, you'll be right here with me.

jag är helt totalt galen i den låten , eller okej. brandy är en sjukt bra artist!

gårdagen började med badminton , som jag valt som idrottsval. sen massa lektioner & tillsist fick man gå hem, kändes som dagen tog 100 år.. det var planerat att jag skulle göra svenska, men hann jag göra nått då ? nje för att jag visste verkligen inte vad jag skulle skriva :s träning med ibf nord på kvällen , helt okej förutom att jag inte orkar ngt längre , jag blir sååå himmla less på det! jag vill kunna orka lika mkt som jag gjorde innan jul :(
stressade med diskussionsfrågor igår innan jag somnade..
svenska, sexualkunskap,so,idrott,spanska,matte - mer orkar jag inte säga.
när jag kom hem fastnade jag såklart här , det är väldigt vanligt för dom som känner mig ;)
satte mig vid tvn till - 2 and a half men & skulle försöka med svenskan men var nog mer inne i tvn men jag hann få en del gjort & nu har jag bara den tredje & lite av den fjärde uppgiften kvar, grymt skönt kan jag lova!
snart ska jag ringa sara & snacka lite nice de ;)

haha linda är bara för rolig :) , som denhär låten - var ligger landet där man böjer bananerna? jag trodde jag skulle döö , låten är faktiskt lite smårolig ;)

footboll at hedbergska.

ikväll är det fotbollsträning i hedbergska klockan halv 7 till 8. men hoppas jag kan vara med, är ganska snuvig & lite sånt. hoppas verkligen det inte blir värre för jag vill verkligen vara med i helgen på både mac donaldscupen.
aja ..  det är inget problem , det får inte bli värre sådeså.
känns som jag inte gör ngn nytta alls på fotbollen , finns massor jag måste träna på.

okej , det är inte meningen att vara dryg.

som sagt , jag kan vara lite dryg ibland kan jag erkänna. som att tex igår då ja råka skicka typ samam fråga på smsen hela tiden fast det inte var meningen , haha jag är lite småsenil ibland. det händer ganska ofta att jag är dryg på sms, men jag ska försöka göra mitt bästa att sluta med det beteendet för då blir det ju inte roligt att svara heller såklar & det är ju tråkigt.men om jag är det så förstår jag att ni inte svarar, men jag gör det inte med flit.
det bara blir så ibland , im sorry!

dagens började med h-tid sedan slöjd , i like it ! jag avslutade mitt broderi & hann precis börja med att sätta fast en lapp , eftersom mitt broderi ska bli ett lapptäcke. rast. hemkunskap , idag var det dags att göra läxa om hygiwn i köket , okej kanske inte gick sådär jättebra för glömde skriva massa saker :ö vi skulle  göra ngn pastarätt med sås , kan inte rekomenderas ! den var inte god :s  fast det var helt okej grupp, jag var med sebastian & anton gick faktiskt bra.
engelska prov , jippi! eller inte trodde det skulle va skitsvårt & mkt , men det var nästan skrattretande , det var 5 frågor om artighet. hoppas det gick bra, kändes som det iaf men ibland när man känner att det gick bra kan det gått helt åt skogen och tvärtom. fysik, med läxförhör , väldans mkt läxför idag :p men man fick använda boken så det var ju inte så svårt då elle haha. ja nu sitter jag här som vanligt. lyssnar på musik & snart ska jag kanske plugga eller något sådant , massa svenska som måste göras :/.



ciaaaao.

when you'r life is going too fast, off the train tracks i can slow it down. brandy.

jag är helt tokig i låten, den är bara såå bra :)
eller ja alla brandys låtar är helt okej om ja ska vara ärlig.

dagen började med uppstigning vid tjugo i 11 , då käka ja tacos & gjorde mig klar. tog bussen mot stan för att möta linda sjödin klockan tjugo över :) vi började snacka & sånt sedan fixade vi med busskortet hennes & åkte mot birsta, linda shoppade skor & böcker sedan kollade vi runt lite & åt på donken.
vid halv 3 tog vi bussen hem, det var jäätteroligt att träffa na kan ja lova :D hoppas hennes matfors vinner ikvl mot haga , hoppas verkligen på matfors ! :)
själv är jag ju rikitgt smart , pappa hade ladda på busskortet men jag tänkte inte på att man måste säga till att man laddat det så nu har jag massa minus , lyckad jag är x)
men nu så ska jag iaf snart plugga en massa & sedan ikvl får vi se om det blir träning. annars massa mer plugg , tyvärr. så illa tvungen att plugga engelska eftersom det är prov imorn :/

RSS 2.0