godnatt.

dagen började med att jag klev upp lite efter 11 , dåå satte jag mig vid tvn & kolla på nå grejs, sedan satt jag där ett tag tills de blev dags att göra lunch , haha jag gjorde potatis & fiskbullar till mig and min bror , okej om jag får erkänna är ju inte fiskbullar min favorit direkt men aa det fick bli så ;b sedan så skulle ju jag & moa på timrå matchen så dom hämta mig här sen vidare mot pappa & hämta biljetterna.
vi klev av vid citygross där vi handla massa godis & dricka (y) nice de . sen vänta vi på hockeybussen som skulle komma lite efter 3.
träffade carro på bussen & snacka lite , det var proppfullt.
när vi om fram vare sisådär en halvtimme kvar till matchstart , funlife!
men jag & moa gjorde det bästa av stunden.
klockan 4 vare dags. timrå - färjestad
efter första perioden stod det 2-0 till timrå. & det bara fortsatte, färjestad hade ingen chans alls !
och matchen slutade 6-0 till timrå , grymt bra gjort med tanke på att färjestad ligger tvåa i tabellen & timrå typ sjua lr nått ;b ajaa.. sen skjutsa vi hem moa & beställde pizza , men för min del blev det kycklingrulle ;>
vid 8 satte jag på filmen från matcherna i paradiscupen , haha gud vad jag ser rolig ut när jag springer :Ö
pinsamt att se sig på film kan jag lova !  men det var roligt att se på..
fröös som tusan så blev ett bad efter det & aa resten av tiden har spenderats här.. ska nog dra mig mot sängen snart antar jag ...  imorn blir det massa pluggg , trååk ;s

sleep well cykelställ!

en dag utan ord.

klart jag var ju inte helt tyst idag men det finns ju inte så mkt att säga om dagen.
det började med so at 8 , med läxförhör & frågesport , gick suuuper :)
sen vare dags för en timmes hål & sen så matte , haha på det.
sen svenska,lunch,idrott..
tog bussen mot stan för att möta julia & felicia på donken , var med dom ett tag & vi gick bara runt runt runt hela tiden. men aa satt väl ner ett tag iaf höhö men de blev inget shoppande mest prat :].  aja var iaf roligt att träffa na ;)<3
sa goodbye till dom sen så drog ja ett tag efter dom åkt hem & satte mig vid datorn , as usual alla dagar.. jag vetinte varför bara en vana helt enkelt. mammas kompis kom på besök så middag sen så fick ja inte åka till bästa elina efter det :(<3  såå sen dess har jag haft ganska tråkigt förutom en promenad med denize till citygross för att köpa ben & jerrys det blev fossilfuel med vaniljglass,chokladfudgebitar,chokladinosaurier. mumma!  hade fun med henne som för det mesta ;)
såg massa bilder från när mammas kompis var i afrika , mitt nöje för 2 timmar x)
har tjockat godis & chips oxå , fyy för mig.
nu ska jag nog hitta på ngt innan det är dax att soova ;)

sleep well cykleställ!


just nu finns det inte mycket att göra.

nej så är det , idag är det ingen träning så det ändå jag ska göra idag är nog att plugga på so:n . men skulle gärna dra till birsta en sväng eller nått så man inte möglar bort totalt här..
dagen började med svenska , därefter kemi & sedan hål 11:05- 13:20 oufa vad nice !
denize agnes jag natasha isabell åkte till frasses & käkade , åt stripsmeny (y)
hade lite roligt där med . tillbaka till skolan & försöka med spanskan eftersom de skulle va redovisning och sen vare lite annat grejs som hände,men tack emma det var ingen spanska & heller ingen redovisning så det ska bli på onsdag om en vecka istället!
sen var det bara matte kvar innan vi slutade, aja det är ju som vanligt i vår klass att det är ganska stökigt men samtidigt är det ganska roligt att det inte bara är helt dödtyst varenda lektion.
slutade & tog bussen hem. ganska irriterad är jag faktiskt menmen .. ikvl blir det plugga & tare lugnt , kanske hitta på ngt med ngn eller liknande..
nu ska jag ägna mig åt denhär dumburken ett tag till innan jag hittar på ngt annat.

tjohej!

pluggpluggplugg

bestämde mig redan igår för att inte gå på idrottsvalet , vilket var väldigt skönt för jag gick upp vid 9 tiden då jag la mig i soffan & läst på kemin en gång till. fixade inte värst mkt idag eftersom det bara var 2 lektioner i skolan , kemi & so.
på kemin var det dags på provet & det gick väl sådär. det var halvsvårt prov men jag kunde de mesta bara en del ja var osäker på men struntsamma.. på so;n fick vi reda på franska revolutionen provet , som jaa det gick väl hyfsat kan jag erkänna. fick VG- men äsch jag är ändå rätt nöjd för det var ett rätt jobbigt prov.
slutade 12.10 tog bussen hem & stannade inte bussen vid busshållsplatsen så jag & denize fick gå en bit , men det gjorde inte så mkt ;) när jag kom hem blev det tvn & käka lite . nu ska jag nog försöka med alllt plugg!
har spanska & svenska till imorn sen har jag läxförhör påå fredag i so, kulliv!
ikväll är det innebandyträning med ibf giiirlss :)

jag är inte så smart idag kan jag påstå

jajamen så är det. för att just idag kom jag ju på att kemi provet är imorn & inte på torsdag , jag som knappt ens har öppnat boken. har träning idag oxå så det hinns väl med lite grann iaf, sen har jag massa annat som måste göras.
dagen börjades med h-tid , sedan slööjd i två timmar , jag diggar slöjd :) det är faktiskt roligt.
sen rast & ca 2 timmars hk , då vi skulle göra frukost med fil , macka & massa grejs , okej kan ju erkänna att det inte var värst gott ! efter det fysik & engelska , hem fråån skolan , otroligt skönt att komma hem för hela förra veckan & denhär har jag varit trött , så trött att jag ibland knappt hinner tänka före jag säger ngnting x)
som idag då ja pratade om att ja skulle ta med mig hem fysik , fast de va kemi.  koll jag har !
när jag kom hem blev det på med mina favorit lurar , röda koss porta pro <3
göra varm oboy & sätta sig här men nu måste jag nog slita mig & göra lite nytta med plugget ..
 har fotbollsträning vid 7 sen hem igen & plugga , härlig kväll.

har't bra alla :)

helt okej

låten är faktiskt bra, helt okej bra.
tyvärr går det inte att lägga upp musikvideon det är nå knas ;<
så nu får ni två andra låtar

 lazee - top notch

 neyo - miss independent.


okej , låtarna är inte helt nya men jag tkr dom är helt okej.

ett ord , trött

det var knappt så jag orkade gå upp imorse , jag var grymt trött !  vet faktiskt inte vad det har varit med mej den sista tiden har varit så trött varenda morgon & sen på kvällarna går det inte att sova. just nu skulle jag kunna lägga mig & sova i flera timmar känns det som, jag kmr nog vara helt död på träningen tack vare det.
& så ska ja ju försöka med spanskan nu innan träningen oxå , får väl se om de hinns med. eller det gör det ju såklart , tid har jag men ingen stor ork just nu.
jag vet att ja lovar att ja ska lägga upp bilder , men det händer aldrig märker jag.. men snart såå ska det bli en massa.
skoldagen idag var riktigt seg ! kändes som varenda lektion varade alldeles för länge , men när det väl kom till idrotten så var det iaf helt okej , förutom att det var skidor x) men jag & linda hade det roligt då vi åkte , rätt som de va ramlade hon ner i snön. då blev det ett litet skrattanfall sedan fortsätta,  jag höll på ramla hela tiden. kan ju lova att skolans skidor inte är ngra värstingskidor ;)
juste .. på onsdag är det prov i kemi , syror & baser. funny!
sen är det svenska & spanska tills torsdag.

hahaha men det ordnar sig

jag hinner knappt med att blogga känns det som , dagarna bara liksom rullar på utan att man gör ngt ..
iaf så var det fredag igår , det betyder sista dagen i skolan för veckan tack å lov men med ett so prov som hette duga.
jag fick panik & kom inte ihåg ngnting men jag tror jag kom ihåg de mesta men det får vi väl se ;)
igår var jag på stan efter skolan med bästaelina, köpte bara en tröja på cubus & hårfärg.
elina skulle träna så det bar av med bussen hem & käka kina / åka till elina.
när jag kom dit började vi med att blondera mitt hår , luggen var jätteljus medans de andra vart mörkare så då fixade elina med lite brun hårfärg där & det blev helt okej :) sen snäll som hon är klippte hon min lugg oxå. kanske kmr en bild ;)
klockan var väl siisådär 10-11 ngt då så resten av kvällen spenderades vid datorn med en del skratt.
somnade vid 3 tiden & vaknade vid 10 , klä på oss käka & ner på stan igen.
köpte ingenting idag men är jätteesugen på att köpa en väska på wedins som elina köpte idag :)
den är suuupersnygg :D:D
ikväll blir det nog ganska tidigt eftersom jag blir hämtad vid 09:20 imorn , ska samlas i nacksta för att sedan åka mot fräna fränsta där det ska vara match mot just fränsta.
så vi får väl hoppas på en seger för ibf nord ;)
nu ska jag nog ta det lugnt.

ciao :D


lalala

jag har helt enkelt blivit urdålig på att uppdatera bloggen , men det är så mycket som händer i min vardag & ibland hinns det inte med ..har varit mkt i skolan på sistone & har prov imorn om amerikanska / franska revolutionen , man fick välja själv vilket man skulle ha prov på. så det kmr ta upp resten av min fritid denna kväll , suck.
i helgen var jag först med moa & hilda på alnö, på gården där det var massa folk. snacka lite med amanda & såå . vid tolv åkte vi hem till mig & såg film. dagen efter träning på nordic & sen var det innebandymatch i matfors som slutade 5-4 till matfors, igen! dåligt less man blev. cornelia kom vid 6 tiden , då satte vi oss vid datorn, snackade en massa & tog det lungt , såg på tv. käkade ben & jerrys, chips godis, badade . jaa som en vanlig dag med cornelia :)<3
annars har det nog inte varit så mkt mer annorlunda , skolan & träningar som vanligt. igår var det teater med skolan , de som hade kulturval hade som en föreställning & det var faktiskt roligt höhö (:
träning på kvällen , har ont i knät så tog det lugnt :/
dagen började med htid , sen brandinfo. det kom två brandmän som skulle prata med oss om massa olika saker, bla dendär discoteksbranden i göteborg för 10 år sen & massa annat grejs , dom visade värsta hemska bilder , usch :o typ nej vill inte förklara ens . dags för kemi med annmarie , inget speciellet.  jepardy på son , haha filip typ svara fel på allt så vi kom sist x') sen lunch, idrott,spanska,matte.
det var faktiskt kallt ute & jag frös om fötterna. det började bli dimma ute oxå ;o nyss druckit varm oboy & nu ska jag käka lasagne , hann inte med lunchen på skolan , sedan blir det  franska revolutionen heeeela kvällen :p kulliv!

men jag lovar , ska bli bättre på att uppdatera!

ciao!


hahah roligast på länge !

dagen har varit helt okej för att vi slapp spanskan & matte , men behöver jobba hemma. suck..
svenska, kemi, so, idrott.

sedan tog jag & denize bussen till citygross , sådär lite innan två.
köpte oss varsin dricka & kitkat. satte oss vid ingången till citygross & kollade på allt folk som gick in , vi har ju våran humor som sagt & vi kunde knapp hålla oss för skratt , jag skrattade så jag nästan börja gråta.
mitt i allt kom en snubbe i en såndär elbil med styre , iaf så står det en tant ivägen för dörren & gissa vad han gör då .. jo han typ tutar hur högt som helst , haha jag & denize skrattade som aldrig förr , haha alla som gick förbi oss under den tiden måste trott att det var ngt fel på oss , men ibland har man roligt ;) höhö roligaste denhär veckan lätt !
tack för en rolig stund på citygross denize ;)

tog bussen hem & satte mig här som vanligt , verkligen ovanligt .. inte. men har ju mkt plugg så det ska jag nog ägna mig åt nu så får vi se om ja hinner iväg en sväng på birsta eller så får det bli imorn.


ciao !  / sara

men kulliv

ahej!
jaa nu var det ju ett tag sen , sådär i söndags var nog senast , men det är väl det att jag bara inte har orkat & tänkt att ja ska göra de senare & sen har det inte blivit av men iaf så har det ju inte hänt så mkt sen dess förutom en del schema ändringar som jag inte gillar ! tack nu slutar vi 15.12 idag ist för 14.20 .. men idag blev det ett undantag för ingen spanska sen så behövde vi inte ha matte utan skulle göra hemma ist , tack åsa !
i veckan har det varit det gamla vanliga , skolan hit skolan dit & en del träningar , förutom fotbollen för jag håller på bli lite småsjuk sådär med ont i halsen & snorig , plus att ja bara måste träna fotboll på nordic, match i matfors & dm träning på söndag.
menmen .. två schema ändringar e nice , bild & slöjd (y)
nog om det .. såå har det inte varit ngt speciellt denhär veckan , längtar till i helgen !


ciao !   / sara

seg söndag

som sagt hade vi match där vid 10 tiden , det var riktigt nära denhär gången men tyvärr hade vi samma gamla otur som alltid.. efter matchen var det bara att vara hemma & seega , riktigt tråkigt kan jag lova förutom att snacka med mathilda , shit vad längesen alltså , en del att snacka om & känner verkligen hur mkt jag saknar henne. måste verkligen ses i sommar ! klockan började närma sig 5 & jag bytte om & satte på mig mina koss (a) gick runt i huset & sjöng men tur att ingen var hemma för jag sjunger riktigt uuuselt x) åka iväg till träningen & jag kände redan innan att de inte skulle gå bra för var fett trött & det kändes bara som om jag inte orkade eller vad man ska säga jag var inte suger på att träna , men aja gick väl hyfsat så nu har ja precis ätit & ska nog bege mig bort mot den varma skööna duschen :)
sedan blire kanske lite tv eller ngt sådant .

aja som sagt så har jag inte lagt ut så mycket bilder & såå men det är för att min mobilkamera & kamera är trasig men det fixar sig nog ngn gång hoppas jag.... helst innan sommarn.

sleep well cykelställ!  / sara

inte igen ,när blir det våran tur ?

somnade sent & vaknade kvart över 8 , tyvärr kan man nog säga men det var ju för att vi hade match mot haga i höglunda & samling 9 .. aja sjukt trött när jag vaknade , hämtade upp michaela & linda sen påväg mot höglunda.
de flesta var nog pepp inför matchen & vi började bra & slutade ganska bra med tanke på att vi inte hade ngn målvakt. jag gjorde 2 mål. det var verkligen våran match ! men klart dom hade lite bättre passningsspel sådär , men vi hade minst lika bra & mkt mer skott så jag tkr det var orättvist ! borde blivit avgjort iaf...

period 1:
1-0 haga

period 2:
2-0 haga
2-1 nord
2-2 nord
3-2 nord
3-3 haga

period 3:
4-3 haga
5-3 haga
5-4 nord

aja det var det , riktigt surt & less blev jag.. ikväll är det fotbollsträning i nacksta men kanske ska hitta på ngt med linda innan dess , vi får se :)

ciao :)!   / sara


guru josh -infinity 2008


 låten är lite sådär disco aktig men ändå bra , jag är riktigt fast vid den. har nog lyssnat för många gånger för att det är så bra  men den är värd att lyssnas på !

dagens låt : neyo -mad



låten är sjukt bra !

som en dans på rosor , ibland trampar man snett

vetinte vart jag fick rubriken ifrån men nu fick det bli sååå.
det är nog den segaste fredagen på länge , men som sagt så hoppas jag på att michaela & jag hittar på ngt sen :)

dagens saknad : mathilda elina cornelia 


Årets Första Test 2009!

Vad heter du? - sara andersson
Vilken klass går du i? - 8b
Vad heter din bästavän?- elina hedberg
Kan hon/han lita på dig? klart hon kan :)
Har du några syskon?- de har jag
Hur var år 2008 för dig ?- jaru både bra & dåligt
Vilka firade du nyårsafton med?- mamma mats linda
Vem fick nyårspussen?-  ingen de
Betyder han/hon något för dig?-  men äru seg

Har du . .
Åkt flygplan?- aarå
Snusat?- nej :p
Druckit alkohol?- mjaa..
Slagit någon riktigt hårt?-  höh isf bror
Planerat ett mord?- nej skulle aldrig tänka tanken
En mamma?- ja
En pappa?- ja
En bror? -  ja
En syster ?- nej
Någon du kan lita på - får väl hppas på de
Någongång fått gått till rektorn?- nej så busig är jag inte ;)
Vem . .
Kysste du senast ? - hm...
Krama du senast?-  vetinte , ngn konpis :)
Höll du handen med senast?- jaru vet faktiskt inte
Slog du senast?- förmodligen bror
Hatar du ? ingen vad jag vet
Gillar du ? - ingen för tillfället
This or That
Killar eller Tjejer - båda , om det är menat vänskapsgrejs
Vatten eller Juice - båda
Frukt eller Grönsaker -  båda
Tv eller Dator - datoorn
Skola eller Jobba -  om det är ett bra jobb , såå jobba
Pojkvän/Flickvän eller Vänner-   båda två såklart

Hur / Var. .
Gammal är du om 12 år? - 26 , 27 nått sånt
Vart befinner du dig då? -  i sverige ngnstans förmodligen.
Har du barn? - kanske de
Är du alkolist - nej för tusan
Vill du dö? - jaru inget jag planerar nu ..
Går du i skolan ? - staden
Trivs du? -jaråå
Är du lärarnas favoritelev? - mjaa .. vetinte de
Mobilt . .
Vad heter dina kontakter på M? - maija malin mamma mathilda michaela moa moster my
Vem är bäst av alla dom ? - mathilda moa michaela mamma
Känner du minst?-  vetinte
Vet mest om dig?- är väl mamma moa michaela
Hatar du? - ingen såklart
Är det här sista frågan? - hoppas på det


äntligen fredag

idag är det fredag & det har bara varit skola sen i onsdags & jag kan lova att det är riktigt skönt att man slipper gå imorn , jag är fortfarande trött efter cupen. känner mej riktigt tråkig, har ingenting att göra.

 dagens roligaste : denize helt klart ! :)

dageeen började med so , därefter hål matte lunch engelska idrott gå hem
och på matten var det sjukt roligt . när denize & jag kom in genom dörren såg inte denize att läraren satt i fönstret & hon sa halvhögt typ ; vart är du åsa? ligger du under bordet?
jag ba ; denize vänd dig om .. sedan började vi aaasgarva och det fortsatte nästan hela lektionen för denize sa mer roliga saker vill jag lova ;)

sedan dess har jag gått runt i huset med mina koss & dunkat musik & tråkat mig. suttit här mest hela tiden & inte gjort någonting alls .. kul att inte har ngt att göra på en fredagskväll? - skulle inte tro det va
kan ju hoppas att jag och michaela hittar på ngt sen :), annars kmr jag förmodligen sitta här eller vid tvn eller ngt annat tråkigt & möglaaa . men såklart finns alltid mobilen med så det är bara att vara social :) !

när allt är som roligast går tiden för fort. ta vara på tiden.

ciao !  / sara

nu är det tillbaka igen , med lektioner hela dagarna

suck , igår började skolan lockan 10 eftersom vi inte hade något idrottsval. minus med vanlig skoldag hela dagen . plus för att vi inte hade spanska & vi hade ingen fysik.
väl hemma orkade jag inte göra så mycket & sen träna på kvällen , var bara 8 st på träningen så vi körde ngn passnings eller spelövning beror på hur man ser det. gick & la mig vid 10 tiden & gjorde fysik , fast fattade nada så det blev inget av det. dagens började med skola 08.10 , svenska biologi idrott lunch spanska. så fort gick dagen , alla torsdagar.
hem & göra varmchoklad med sprut grädde . mums det är riktigt gott såhär i vinterkylan.
ett fett stort minus , fysik vikarien gav oss som läxa att göra hela fysikhäftet med typ 30-40 uppgifter lr ngt sådant till måndag & redovisa det skfritligt , hyggligt värre? ;o
kvällen spenderas hemma med datorn & fysikboken.

plus till paradiscupen, plus till det roliga , minus för det dåliga.

åren går fort och det är redan 09, fattar ni 09 , året då alla 94or fyller 15 och får köra moppe , året då vi börjar nian efter sommarn. har fått våra första betyg & bara lever livet.

ingenting är omöjligt  / sara


paradiscupen 2009

shuu!
nu är årets paradiscup med ibf nord över men den var riktigt rolig.
åkte upp i lördags med två minibussar & det var ett jädra ståhej i min buss med massa abba låtar , haha sjukt kul :)
stannade & käkade på mat companiet   i övik men jag gillade inte maten , nej usch min & moas pizza var äcklig :s
stannade vid skyttis arenan & dunkade på med musiiik sedan vidare mot skolan sörlidenskolan exat samma som förra året. den är riktigt mysigt lagom. kollade runt lite , eller aa i typ 6 timmar med undantag för middag . det var precis lika som förra året , fick nästan samma rum & det var bara för bra förutom att det var så långt till match , middag: korv med mos ,ingen hitt men fick äta endå . match mot obbola som slutade 3-3 efter att dom gjort 2 mål på 9 sekunder , då var nog hela laget riktigt less. en tur på max vid sådär 12 tiden , mums men mätt.
sova gick inte alls bra eftersom micke snarkade sjukt högt & vaknade lika trött som förut.
match mot kais mora slutade 5-2 även där en bra match & endast ett mål från att komma 2a i gruppen , dåligt less man blev då! gjorde 1 mål den matchen. direkt efter matchen när alla var klara åkte vi till skyttis för att se på elitserie match mellan falun -övik  & käka kinamat. kvällen fortsatte bra & vi hade nog kul allihopa med inköpta grejer från coop forum & bara hade det skönt.  under ngn av dagarna hade vi fotografering & speedshoting men jag kmr inte ihåg när .. sköt 86km / h

hela laget var pepp inför matchen mot guif i landgrenshallen detdär lilla plåtskjulet om man kan kalla det så, för det var riktigt litet. menmen ett plus till matchen som slutade 3-0 till oss :) jag gjorde 2 mål astrid 1
då var vi suuperglada vill jag lova. kvällen slutade på coopforum igen då jag amanda & denize köpte 4  stora drickor  att dela på  & micropopcorn.  3 från krokom p94 var i vårt klassrum & då var vi lite sociala med dom , höhö sedan var det popcorn i halva personalrummet & massa grejs .. det hände en del .. tvn var kassss. klockan var lite före 9 då jag moa amanda josefine stack mot parkskolan för vi skulle kolla på krokoms match . resten kom sen . vi var hejarklack & dom var duktiga & vann med 5-2. var lite sociala med dom innan vi var tvugna att gå hem.
det var riktigt läskigt för vi alla gick där på vägen nästan framme då linn ringer & säger att amanda har astma anfall , alla börjar springa & få lite halvt panik. amanda låg på marken & linn satt bredvid . alla hjälpte till & jag ställde mig vid vägen för att vänta in micke & magnus som skulle hämta henne . snacka om att vi vart rädda , stackarn ! vi gick hem & vi var chokade hela högen. var tvugna att lägga oss när vi kom in.
vaknade 7 av mickes alarm , som alla andra dagar.. upp & fixa sedan mot frukosten som var likadan som alla andra dagar . match på parkskolan mot krokoms tjejlag .. vi var grymt pepp men tyvärr alldeles för trötta & ingenting fungerade så siffrorna flög iväg till 6-0 för deras del & vi slutade på en 10e plats , som förra året,näst sist. men inte surade vi så mycket för det . vi hade ju i allafall haft roligt. mot skola & packa ihop alla stuffs & iväg mot paradisbadet .var där från halv 1 till 4 . det var nice.  höhö sedan for vi till max igen , käkade minimål igen sedan åka vidare hemåt . satt med amanda i bussen & lyssnade på musik .  väl hemma var jag riktigt trött & la mig vid 10 tiden..
tack för en härlig cup tjejer !
 

bilder kmr snart :)


nyårsdagen , segare än väntat. men snart är det full fart

ahej!
inte så mkt att skriva om dagen , jag vaknade vid 2 och det blev då en liten stund här vid datorn innan jag satte mig tvn. höhö där blev jag fast heela dagen, såg på det okända marathon , från 11-19 men jag såg från 15-19 , aja onödig faktaa.. haha har tjockat massa hela dagen & jaa varierat lite mellan datorn & tvn , har inte gjort så mycket överhuvudtaget. knappast. men snart blir det full rulleee :D imorgon ska jag packa inför resan mot övik med det bästa laget.. IBF NORD & jag ska säga er att det kmr bli suupeeer ! nog om det så kmr jag inte kunna uppdatera så mycket efter imorn utan det blir på tisdag & då får ni självklart veta hur det gick :)
men nu har jag inte så mycket mer att säga om denna tråkiga dag

ciao !    / sara

GOTT NYTT ÅR !

ahej!
vaknade rätt sent idag , haha vid ett tiden väckte mamma mig & undrade om ja skulle med & handla. vi käkade lunch & sedan åkte vi till citygross,handlade lite allt möjligt & vid 2 tiden var vi hemma. fixade lite och vid 4 skjutsade mamma mig till linda, då spelade vi massa wii , sen ut & smälla ltie raketer , kallt var det ,frös som tuusan .. in igen & spela mer wii , vid 8 gick vi till mig. satt vid datorn & åt , sedan såg vi på the darknight på film som tog slut typ vid kvarti tolv så vi fick jättebrottom att skynda oss till vattentornet , men det han redan börja för fullt innan vi var där. himmlen sprakade i alla möjliga färger & det small hela tiden. väl där var det  bara vi & ngn tant där som typ snacka hela tin.. jag & linda hade iaf kul med lite raketer .. kilade hemåt men stannade hos pappas grannar , där vi blev kvar ett tag, dvs två timmar för vi kom  hem för ca 10 min sen. jag & linda fortsatte med smällandet där men det var bara jag som smällade, linda ville inte. aja snälla som vi är tog vi upp allt efter vi smällt det :) sedan började vi bege oss hemåt , lindas familj till henne & vi till oss .
nu ska jag tjocka lite sen soova.

GODNATT & GOTT NYYTT ÅÅR ! :)

ciao !    / sara

RSS 2.0