jag känner mig som en fågel, tänk att bara kunna flaxa iväg.

hejhej!
imorse vaknade jag vid halv 11, usch det var riktigt skönt.
då började jag packa eftersom jag skulle till mormorsstuga. ute sken solen och det kändes verkligen som att snart blir det sommar för gott ett tag, längtar! sommarn är underbar. det blev shorts och linnen och nå tjocktröjor.räcker gott och väl. måste hinna med praouppgiften också. käka frukost och sen kom mormor och hämta mig vid sisådär tolv.
som mormor sa : jag leker sommar. haha men vill ju att det ska bli varmt snart så att man kan sola och bada.
vi stannade och handla i nora och kom väl fram runt 2 tiden. längesen man var här nu. det känns och det känns konstigt att inte mormorssyster är här nu, lixom så tomt. igår var det ett år sen hon dog :(
längtar tills det blir blommor och grönt här. nu är det mest brunt och tråkigt och kallt i vattnet.
sitter och tittar ut genom fönstret mot havet, blått som himlen är det och längtar verkligen tills man kan bada.
ska snart käka grillkorv med bröd och later förmodligen någon liten majbrasa eller något sådant mysigt. men ja hade ju gärna varit hemma med kompisar istället.
fast, måste erkänna att det är roligare att ha med en kompis och vara här när de är varmare.
det som är minus är att jag inte har någon täckning knappt. plus är att jag fick ta med mig datorn så jag iaf kan göra någonting på kvällarna. 

hare gött på sista april ! / sara

heffners- selånger.

dags för vänskapsmatch mot selånger.
samling vid 10 i 5 , men jag kom väl lite senare. värma upp och sen spela. vi spelade 2 x 40.
det gick sämst först, ingenting fungerade för mig. värdelöst. sen blev det lite bättre, jag fick spela hela matchen och jag gjorde 2 mål. tror att det slutade 6-2 till oss, men jag är inte helt säker. men iaf så spelade vi jättebra tjejer ! om vi fortsätter såhär men förbättrar lite på passningsspelet så kommer det att gå super!


sista praodagen.

hejhej!
vaknade imorse vid halv 9, äntligen var det soligt och ganska varmt igen efter två lite kallare dagar. fixade och allt sånt. gick mot bussen vid 25 över. där mötte jag linda och vi tog bussen mot media markt. var framme nästan precis till 10. gjorde som vanligt det som vi gör när vi kommer dit. fortsatte med de 1000 skivorna vi skulle leta. och det gjorde vi hela dagen, ända fram tills vi skulle ta bort prislapparna / larmen på skivorna. så sista dagen blev vi äntligen klart med allt.
det har faktiskt varit roligt att praoa där och alla har varit snälla. har ju hunnit gjort en hel del faktiskt.
vi fick tillbaka pappret med lite smått och gott och fick oxå två biobiljetter var av jonas som tack att vi praoa där, hyggligt!
fick skjuts hem och snabbt byta om till fotbollskläder.

hare gött !  / sara

fotboooooll.

satte mig vid tvn och checkade chelsea - barca på tvn. barca är ju min favorit så hoppades på att dom skulle vinna, men näe. det var jämt och med många missade chanser och hårt spel. som resulterade i gula kort här och där.
men spelet var bra ifrån båda lagen och det kanske var värt med oavgjort. 

messi etoo xavier thierry henry pyoul - barcelona  
drogba essien lampard terry - chelsea 


 


flowerpower.

hejhej!
ja nu tkr jag att min blogg känns riktigt flowerpower, haha nej men ska nog fixa till det. såhär kan det ju inte se ut.
imorse klev jag upp vid 9. käka och allt sånt. åka med linda och hennes syster mot media markt vid tjugo i 10.
gjorde precis som när vi alltid kommer dit. sedan ut och fortsätta att leta skivor, det är säkert 1000 skivor vi ska leta efter.
våra handledare kom på besök där under tiden också. dom prata på som vanligt, skönt att vi är lediga på torsdag.
efter  lunch frågade emelie om jag eller linda ville gå till lagret och packa upp och banda wii fit. det blev jag som gjorde det och shit alltså, det jobbigaste var inte att banda dom utan att skära sönder kartongerna för det var massa kartong bitar i kartongerna. en rejäl hög av allt det. och 60 st wii fit spel hade jag bandat. det tog seriöst typ 2 timmar och jag kände mig ganska ensam där på lagret. typ ingen att snacka med mer än dom som jobbar där som fråga hur de gick och grejer. aja ganska skönt att få det gjort iaf och roligare än att leta skivor. men snart är vi klara med alla skivor, linda är så duktig och hittade massor när jag va borta , great. slutade vid 4 och tog bussen hem vid tjugo i eftersom vi tog birstapendeln. satte mig vid datorn och kollade på mopeder, jag ska ha en. det finns så många jag skulle möjligtvis vilja ha. men jag vet ju inte vilka märken som är bra. menmen. ska iaf ha någon i någon annorlunda färg har jag bestämt mig.
käkade middag och ja kommer nog sitta här och vid tvn resten av kvällen antar jag, som vanligt.

men kul. nu fick datorn nå fel, det blev blått på skärmen och de står massa text och man kan inte göra något alls, härligt!
så nu tar jag pappas jobbdator en stund.

hare gött ! / sara

vi glider runt i sommartider.

hejhej!
imorse när jag vaknade kände jag mig faktiskt riktigt utvilad. det beroende på att jag sov typ 8 timmar för första natten på seriöst nästan hela 8an :o det är helt sjukt. linda kom och hämta upp mig vid tjugo i så vi var på media markt vid ungefär 10 i. fixa in sakerna i skåpet och maten i kylen. sedan smög vi oss bort mot avdelningen vi är på. jag tror det heter tt avdelningen. iaf så är det där alla spel/ filmer / cd är. vi fortsatte med det som vi gjort dom senaste dagarna. nämligen med de 14 sidor med massa skivor som vi ska hitta. funny.. det tog oss hela dagen idag och ja det är fortfarande kvar.
vi slutade vid 4 tiden. tog bussen till stan för att lämna tbx en tröja på hm så att jag kan köpa en annan jag vill ha på gina. en blå/grön / vit randig, superfin! men det fanns ingen i min strl. åkte med mamma till birsta för hon skulle på nå affär och passade på att gå till gina, men nej där fanns dom inte heller i min strl, suck. så ska nog gå på stan nästa vecka med ngn kompis eftersom jag blir nog borta över helgen. hem till mamma och packa och äta. åka till pappa och sedan mot fotbollsträningen. som vanligt började vi med att springa, blev runt nordic idag. inte värst jobbigt. bara att springa runt.
sen massa pass & teknik övningar och i slutet mer fys. haha var så  less på min tränare i slutet för han sa ngt till mig så ja ba : döö. haha men seriöst han va irriterande, men såklart menade jag ju inte det seriöst. var bara så irriterande just då.  för vi skulle springa någon bana i över 7 minuter och ja det blev jobbigt tillslut.
gick hem med michaela. satte mig vid datorn, checkade på moppar. ha hittat en nice one, de gillar vi. en kymco.
tog mig en dusch och därefter datorn igen innan ta en tur med pappa till ica maxi precis innan dom stängde.
fick stimorol tropical och ja blev väl lite annat smått och gott också. men nu ska jag snart gå  och sova.

godnatt !  / sara

you spin my head right round.

hejhej!
imorse vaknde jag vid sisådär halv 12. då satte jag mig en sväng vid datorn. ovanligt. sedan tog jag fram lite att käka och gick ut på balkongen för att äta. riktigt härligt väder ute. sol och varmt, vi gillar't! och ja satt där ett tag och sen fixa mig lite innan supercoolacornelia kom vid halv 2. då skyndade vi oss ner mot citygross för att jag skulle ta hål i öronen på frisören där. gick bra faktiskt. det gick på bara några sekunder och inte gjorde det värst ont heller. men deklart känns ju annorlunda i öronen och gör väl lite småont fortfarande. gick hem och satte oss på balkongen i det varma härliga sommarvädret. prata och sånt. göra toast och sedan satt vi där hela dan. lyssnade på musik i högtalarna till mobilen.  vi gick ner till citygross för att handla lite småsaker. hade faktiskt bara shorts och adidaströja. helt okej ute men när vi skulle gå hem blev det jättekallt eftersom solen försvann. tråkigt. så nu har vi precis käkat oxfile och klyftpotatis. mums! cornelia och jag ska nörda lite och sen ska vi nog se på tv och tjocka. förmodligen blir natten ganska lång och vi läju hitta på massa saker. tyvärr tänker jag inte gå på nå grejs med laget imorn. har inte tid.  sånt här väder får det gärna vara nu och framöver.

hare gött ! / sara

gör aldrig något som du vet inte lönar sig.

hejhej!
dagen har hittils varit bra. eller ja, jobbig prao dag iaf. mycket att göra vill jag lova. vi fortsatte med det vi gjorde igår, det var minst 10 sidor och hur mycket olika skivor som helst ;o iaf så höll man nästan på att somna där ett tag. men sen efter lunch tipsade andreas oss om att ta alla skivor det stod spd på och leta ut dom som fannas med i häftet . för de va bara sånna vi skulle ha. smart.. vid ett gick jag och linda till donken. mums. för min del blev det lillamenyn, efter det köpte vi också glass. hehe så idag känner man sig ganska onyttig och onyttigare lär det bli också. vi höll på heela dagen med att leta, vilket tog år och dar. vi höll till och med på för länge. så vid halv 5 var vi påväg till bussen. vår fotbollsträning började 5 så när jag kom hem bytte jag snabbt om och sen skjutsade mamma mig till träningen. tur det för då kom ja bara lite för sent. det var superskönt ute. det är varmt, och hyfsat soligt. nu hoppas vi på att det kommer att bli varmare och varmare. för vem vill inte ha sommar snart ? usch vad jag längtar. pallar inte allt slask till vår. det är så tråkigt ute då också. allt är så kalt och det finns inga blommor i alla dess färger. träningen var väl helt okej. inte ansträngande precis, lite springa och sen skott. jag är ingen mästare på att skjuta om jag ska vara ärlig.. gick hem och har nyss duschat och ätit. ska ut en sväng med michaela nu tror jag.  och föresten imorgon kommer cornelia . yay :)
ett plus är att snart ska jag byta till halebop igen.

hare gött ! / sara

yes nu är jag nog frisk.

hejhej!
idag vaknade jag av klockan som ringde vid halv 9. äntligen kände jag mig bättre förutom att jag hade ont i magen och mådde illa tack vare att jag sov så lite inatt. men det är beroende på att jag fick någon jättekonstig känsla i huvudet , det liksom brände och tryckte i huvudet. läskigt vare. det kändes bättre imorse men jag känner fortfarande av det lite men inte så mycket. käkade frukost och klädde på mig. sedan till bussen för att åka till media markt med linda. när vi kom fram till media markt gick vi in bakvägen som vanligt och lämnade sakerna i skåpet. sen letade vi upp andreas på avdelningen vi brukar och fick LITE att göra .. först fick vi ett häfte med cd skivor vi skulle leta reda på och ställa på en vagn. fast ganska många hade dom redan hittat. vi hittade inte all direkt och efter det fick vi ett nytt häfte, som var typ 10 sidor tjockt med massa skivor. fast denhär gången var det lättare för att dom var märkta med artist / grupp . i förra var det mer diverse.
men vi hittade ju verkligen inte ens hälften även fast vi höll på hela dagen .. vi tog lunch vid 2 och då åt vi. tillbaka till letandet och ja var ju lite folk som frågade oss om grejer också men ja gick väl bra. vid 4 slutade vi och gick mot bussen. följde med linda hem och vi spelade wii. mest nå mario fotbollsspel, faktiskt riktigt kul hehe. käkade också där och gick hem vid halv 10. sjukt kallt ute när jag gick kan jag lova ;o fattar inte , ska det inte bli sommar snart? klart det är väl helt okej på dagarna. men inte på kvällen. ska väl va vaken ett tag till och sen dra mig mot sängen och sova.

godnatt. sleep well cykelställ ! / sara

men härligt , tack för det.

hejhej!
efter måndagens träning. som började med att vi sprang till lite efter gärdetjärnen och tillbaka så var det som vi brukar, passövning och sedan skott övning. kan ju inte säga att det gick överdrivet bra eftersom jag fick grymt ont i magen efter vi sprang som sedan gick över konstigt nog. efter träningen skulle vi prova nya tröjor, som passar till de byxor vi har fått, yes! för dom andra munktröjorna med kundsupport storkök är det nog värst inte många som gillar hehe , iaf inte jag eftersom min är alldeles för stor och inte med mitt nr på så väldigt glad att vi ska få nya nu innan gothia. mamma hämtade oss och när jag kom hem blev det som alltid annars att jag satt mig vid tvn med laptopen i knät och sedan duscha. när jag hade duschat och satt mig vid tvn & så fick jag grymt ont i magen och när jag hade pratat med elina och hjälpt henne med fysiken började jag må illa och framåt tolvtiden spydde jag. jippi magsjuk var ju verkligen det jag ville bli ! så jag stannade hemma igår och orkade inte göra någonting hade feber också, låg bara i soffan hela dan och åt & drack nästan ingenting. för när jag gjorde det började jag må illa..  det blev tvn hela dan. imorse när jag vaknade mådde jag bättre. hade bara ont i magen och inget illamående, så idag har jag faktiskt ork att kunna äta. inte sådär vanligt men lite iaf och datorn har det också blivit. men ingen träning blev det :( tråkigt. men imorgon ska jag på praoen iaf, måste det. stackars linda som får vara själv och det är grymt tråkigt att bara vara hemma hela dagarna och inte göra någonting, inget jag gillar iaf.. jaja resten av kvällen spenderar jag nog med datorn, tvn och mobilen till största delen, nu är det nog dags för en härlig dusch och sedan glo på rent hus på fyran , förjävligt hur vissa kan ha det.och jag som tkr mitt rum ser förjävligt ut ;o nu tkr jag att mitt rum ser hyfsat städat ut jämfört med vissa. och så är jag riktigt sugen på att köpa en moppe. den ska helst vara gul eller orange, haha fråga mig inte varför men jag gillar dom färgerna. jag vill inte ha en annorlunda.

see you soon! / sara



dags för prao på media markt.

hej hopp!
idag hade jag lite sovmorgon eftersom vi hade prao. klev upp vid 09:45 och fixa och grejer sen kom linda och hennes syster vid halv 10 och vi åkte mot media markt. det börja med att vi skulle "checka in " dom skrev upp vårat namn och min mobil tog dom oxå bild på och sånt. därefter fick vi röda media markt skjortor och en nyckel till ett skåp i omklädningsrummet.  det första vi fick göra var att sätta nya prislappar på australia filmer. sedan fick vi fixa lite med cd skivorna. emelie tog med oss till lagret där vi skulle packa upp och banda massa wii konsoller, faktiskt ganska kul men drygt efter ett tag. vi gick och åt lunch. efter det gjorde vi inte så mkt alls . satte nya prislappar och plastgrejer mellan varje ny film / spel i hyllorna där det fattades. vi fick sluta kvart över 3 eftersom det inte fanns så mkt mer att göra så då tog vi våra grejer och tog bussen hem. just nu sitter jag vid tvn med laptopen i knät och kollar runt lite på internet. ska väl käka ngt snart och byta om innan jag ska möta michaela halv 6 och gå till fotbollstränigen.

ciao!


james blunt.


james blunt - your'e beautiful. 

james blunt - carry you home.

james blunt - wisemen.

ni får säga vad ni vill, men jag tkr iaf att hans låtar är bra !

its time to face the truth , i will never be with you.

hejhej! idag klev jag upp någorlunda tidigt för att vara jag, det blev faktiskt klockan halv 12.
sen blir nog inte förvånade när jag säger att jag satte mig vid datorn,jag spenderar nog de flesta timmarna vid dumburken. nåja.. käkade och allt sånt, var tvungen att dra mig till birsta för att köpa något till mamma som fyller år imorn. efter ett antal timmar och funderingar blev det en blus och strumpor, fantasilöst jag vet men det var lite av det hon önskade sig. tog bussen mot stan för att möta moa & hilda, vi kikade runt lite. trevligt att träffa dom kan jag lova. precis innan hm skulle stänga köpte jag en tröja. en randig sådan i flera olika färger. me like! tog bussen hem och sen dess har jag: 1.suttit vid datorn 2. gått till citygross för att handla lite saker 3. ätit mat. 4.suttit vid datorn & tvn käkat godis och chips. ganska tråkig kväll men ändå skönt att inte göra ngt speciellt, blir nog ett tag till här innan jag sussar.

men godnatt på er ! här får ni en bild på hur det ser ut nu , efter jag har blonderat det på man ser lite av tröjan jag köpte idag ;)
 

i want to know what's right, beacause everthing has an end.

ahej!
just nu sitter jag och bästavän i vardagsrummet med varsin laptop och det smattrar av tangetbordet och vi sitter och småsjunger litegrann, härligt.  kan ju lova att det var riktigt skönt att träna fotboll igår efter allt onyttigt och sånt skit jag ätit under lovet, det har ju blivit en del som sagt. men det kändes ändå riktigt konstigt att spela och allt gick väl inte som de brukar, men de kommer nog. jag känner mig som en boll. som rullar fram. när jag kom hem så satt jag mig vid datorn, vilket inte alls är ovanligt för att vara mig, snarare vanligt. för att framför denna dumburk spenderar jag största tiden av dygnet , även fast jag inte gör något speciellt. senare drog jag till bästavän och vi spenderade tiden vid datorn och såg på twilight, usch vad bra men ändå sorglig film. jag rekomenderar dig verkligen att se den! så himla bra alltså, skulle kunna se den flera gånger om bara för att. man lessnar aldrig på den. tiden flög fram och vid halv 4 somnade vi. vid ungefär halv 1 vaknade vi men klev upp vid ett. morgontrötta klubben! fixade litegrann sedan drog vi in mot staden, åt pasta på barista och sedan fikade vi på citycafe, göttgött. kilade runt en sväng sedan hyra film på ica. hem och käka goda pannkakor med sylt och grädde hos elina . mums. packa och åka till mig. vi drog ner till citygross och köpte blondering.
hem och vänta på michaela sen blondera mitt hår. det blev bra förutom att det inte räckte till hela håret. jag fattar inte hur tjockt hår har jag , hade 2 förpackningar x) shit alltså.. aja. nu har vi inte gjort så mkt mer,  suttit vid datorn och sånt.
läju bli en stund till antar jag. sen blir det nog sova.

godnatt mina vänner , sovgott!

åre - vi gillar't.

ahej!
i tordags packade vi bilen och stack mot åre, påvägen upp blev det donken i östersund. super, nu blir man bara ännu mer tjock. sedan åkte vi vidare och var väl framme vid 9 tiden eller något sådant. packade upp och spelade lite kort med bror och hans kompis innan vi la oss. vaknade vid 10 och åt frukost och så fixa i stugan där nere åt grabbarna. ut på skotertur. inte så värst bra snö så vi åkte bara till ett ställe som heter liderna. var där ett tag och fikade. hem och grejer sen tog vi väl det lugnt och spelade kort. i lördags var det utflykt igen , skulle mot hästfjället. men det blev inte av för att killarna fastnade i en backe halvägs så vi vände igen för det tog lång tid att få bort skotern. blev liderna idag igen, vi fikade och körde lite skoter. riktigt fint ställe må ja säga, massa godis har det blivit oxå. på kvällen , vid 8 ungefär for vi bort mot några däre skulle vara brasa. det var massa folk där, bara vuxna. kul, hade heller ingen täckning på mobilen. ännu roligare.  killarna körde runt på ängen ett tag. dom pratade och pratade och pratade. jag och pappa var där till 12. körde hem och ja la oss nästan direkt när vi kom hem. vakna 9 , samling 10 hos jonas & ingalill. vi skulle åka till ett ställe som heter rövskåltjärn , det var ca 8 skotrar. vi kom förbi hästfjället och skulle ta bakvägen ner, men det gick inte så bra för att vi kom på fel ställe av toppen och pappa fastnade med skotern. det blev istället att vi vände om med alla skotrar och grillade korv på hästfjället. härligt väder men dålig snö , nästan som att åka på glass. när vi alla var nere för det branta partiet och var vid fjällbodarna fick jag köra panthern hem. roligt roligt. vi sisådär klockan 6 igår blev det strömavbrott i hela byn och ända in till duved, vi hade strömavbrott till ungefär 8 & våran middag blev mackor eftersom det inte gick att göra annat, men precis då vi åt kom strömmen tillbaka, typiskt.  i går fyllde bror 13 år så vi käkade frukost och sedan stack vi in till åre för att grabbarna skulle bada medan jag och pappa var och handla. det blev en tshirt från jc till bror. vi vandrade runt litegrann & sedan blev det fika på åre bageri, tårtbit och varmchoklad. hämta killarna på holiday club och handla i duved påväg till stugan. marängsviss när vi kom hem och sedan gjorde vi inte så mkt mer. spelade kort och
satt vid datorn. idag blir det hemfärd om några timmar, först måste vi städa ur stugorna och lite sånt. tjingeling.


det är allt för mycket att göra så svårt att hinna med.

ahej!
den senaste tiden hare vart mkt. skolan skolan skolan. hela dan varje dag. vi har haft prov, läxförhör, inlämningsuppgifter.
därför har jag inte hunnit med att uppdatera. spanskan blev jag nöjd över faktiskt för jag fick 61/63. lite slarv tyvärr.
sen så fick vi påsklov i torsdags och sen blir det ingen skola på 3 veckor. har prao två veckor efter påsk, jag & linda på media markt :)

efter en bra dag kommer en dålig.

tjaa!
jag orkar inte göra något alls just nu , det är för varmt jag är trött  och ja skulle egentligen bara vilja sova . men det vill jag inte . pappa irrar runt i huset & städar och musik står på där nere. cornelia har åkt för ett tag sen, tråkigt det. vi hade roligt som vanligt , såg på tv en stund talang och berg flyttar in, snackade datorn och sen såg vi på det brinner , även fast de är en barn film tkr ja den är lite små läskig 8) såg på final destination 3 & somnade vi tvn vid halv 3 & vaknade halv 5 . då gick vi och la oss, dödströtta och somna direkt. klev upp vid halv 1. var på birsta en sväng idag , sjukt mkt folk ;o saknar na redan. resten av dagen kommer jag nog att sitta här eller något , orkar inte .förmodligen se på tv ikvl. imorn får jag gratis , äntligen. shit 10 dagar utan att smsa . rekord!
skolan har vart helt okej . förutom att jag knappt ha orkat ngt. hade svenska redovisning igår, gick bra hoppas jag.
var på stan en sväng med jennifer, köpte en röd/blå randig tröja på carlings. en kill tröja men i like it, förutom att den är stor i midjan, äsch vem bryr sig. ikväll blir det nog bara ta det lugnt . titta på film med pappa eller något. kan ju skicka iväg ett sms eller slå en plingeling.
 jag måste må bättre på måndag . då har vi träningsmatch mot alnö på spillvärmeplan.

ciao!


tjalala bättre än väntat.

jag är happyyy today ! skolan idag gick super , jag är grymt glad . fast imorse vart jag riktigt less på badmintonen till slut och satt mig ner på golvet och pallade inge mer , så vi tog en paus ;) drog ner mot skolan sen och träffade de andra . läste på till sexualkunskaps provet . det gick helt okej för min del. okej , för att vara exact gick det muy bien . svarade på allt och hoppas väl att det är rätt.  och så till dagens höjdpunkt ; so lektionen. haha vi gjorde inte så värst mkt . ska ha debatt imorgon så prata lite och förberede lite och sånt . fick även reda på betygen på so provet ; MVG- , fattar ni hur glad ja blev eller? sjukt glad trodde aldrig att de skulle gå så bra , mitt andra mvg på två dagar ;). första gången ja fått ngt bättre än vg på ett so prov . så dagen har bara rullat på. at spanskan läste ja på lite till provet imorn och sedan på fysiken var vi lite småbusig med åsa , eftersom det är första april så ställde vi fram klockan ungefär 5 minuter och hon märkte det inte haha , vi hade nå labbar som vi ska skriva labbrapporter på tills nästa torsdag , men ja kan ju lova att ja gör hellre de än prov iaf. men ja ska väl sätta mig med boken snart, kan väl de mesta hoppas jag men de tar vi sen . jag orkar inte det just nu 8)

ciao mis amigos !


RSS 2.0